Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anton Anton: Romania are resurse pentru a deveni un hub energetic. ii lipseste doar structura organizatorica

Adevărul Adevărul,
Anton Anton: Romania are resurse pentru a deveni un hub energetic. ii lipseste doar structura organizatorica

Romania dispune de numeroase resurse energetice, avand si infrastructura necesara pentru a deveni un hub energetic, dar nu are structura organizatorica afarenta, considera ministrul Energiei, Anton Anton. continuă pe Adevărul

VIDEO Ministrul Energiei: Romnia are datele necesare pentru a deveni un hub regional de gaze naturale / Fiecare tara din regiune vrea sa fie un habulet

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat marti ca Romania are toate datele necesare pentru a deveni un hub regional de gaze naturale, daca se demareaza acum actiunile necesare in acest scop, scrie profit. ro, care noteaza si o inovatie lingvistica a ministrului - termenul habulet.

Sansa de a deveni un hub energetic

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), dl. Mihai Daraban, a participat astazi a. c. , la forumul ROMANIA - HUB ENERGETIC. O piata energetica romaneasca interconectata regional, eveniment organizat la Palatul Parlamentului, de trustul Intact Media Group, conform comunicatului remis redactiei noastre.

Romania se bate pentru resursele energetice

Companiile romanesti trebuie sa patrunda pe piata internationala Romania se bate pentru resursele energetice si pentru eficienta energetica, iar firmele romanesti doresc sa patrunda cat mai mult si mai repede pe piata internationala, a afirmat, ieri, in cadrul unui eveniment, ministrul Energiei, Anton Anton.

Romania Hub Energetic. O piata energetica romaneasca interconectata regional

Romania, ce vrei? Aceasta este intrebarea simpla pusa pe masa autoritatilor de catre marii jucatori din sectorul energetic. Avem resurse, pozitie geografica, potential, avem tot ce ne trebuie, sustine la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )