Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu a aprobat finantarea de 517 milioane de euro pentru metroul 1 Mai - Tokyo. Cand va fi gata

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu a aprobat finantarea de 517 milioane de euro pentru metroul 1 Mai - Tokyo. Cand va fi gata

Comisarul european Corina Cretu a aprobat miercuri, 13 februarie, alocarea a peste 517 milioane de euro pentru proiectul major Constructia liniei de metro 6 1 Mai-Tokyo), ce a fost inclus de autoritatile romane in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare. continuă pe Adevărul

Corina CRetu a aprobat finantarea de 517 milioane de euro pentru metroul 1 Mai - Tokyo. Cand va fi gata

Comisarul european Corina Cretu a aprobat miercuri, 13 februarie, alocarea a peste 517 milioane de euro pentru proiectul major Constructia liniei de metro 6 1 Mai-Tokyo), ce a fost inclus de autoritatile romane in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare.

DE LA FONDUL DE COEZIUNE: Finantare de 517 milioane euro pentru Magistrala 6 de metrou

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat, astazi, alocarea sumei de 517 milioane de euro pentru proiectul major Constructia liniei de metrou 6 1 Mai - Tokyo).

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou M6. Corina Cretu: Sper ca autoritatile romne sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, ca sa se poata circula pna la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat miercuri alocarea a peste 517 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, pe tronsonul 1 Mai-Tokyo, adica pentru o sectiune de 6 kilometri dintr-un total de peste 14 kilometri cat urmeaza sa aiba la final magistrala de metrou Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a anuntat comisarul european Corina Cretu, precizand ca lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an. in urma esecului autoritatilor romane de a oferi explicatii pertinente, Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou M6 va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta. Corina Cretu spune ca spera ca autoritatile romane sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, astfel incat sa se poata circula pe noua linie de metrou de la 1 Mai pana la Aeroportul International Otopeni.

Ponta: Sa aloci 100 de milioane de euro pentru partidele parlamentare este o nesimtire. Jongleria cu cifre nu poate tine la nesfrsit

Deputatul Victor Ponta propune suspendarea alocarii a 100 de milioane de euro pentru partidele politice parlamentare, suma pe care o considera total nejustificata si fara echivalent la nivel european.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat alocarea a 517 milioane de euro pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni, sectiunea 1 Mai - Tokyo, iar lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an, a anuntat comisarul.

MTS aloca 10 milioane de euro pentru premiile sportivilor in competitiile internationale

Comisiile parlamentare au dat aviz favorabil bugetului pe 2019 pentru Ministerul Tineretului si Sportului, care prevede alocarea sumei de aprope 10 milioane de euro pentru premierea sportivilor care obtin medalii in concursurile internationale.

Corina Cretu: Initiativa celor Trei Mari poate reduce decalajele dintre Est si Vest

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu despre relatiile dintre Est si Vest, problemele de infrastructura, finantarile acordate de Uniunea Europeana si realizarea.

Corina Cretu: imi face mare placere sa particip maine, alaturi de presedintele Italiei, la inaugurarea Tramvia 2

Comisarul european pentru dezvoltare regionala Corina Cretu va participa maine, alaturi de presedintele Italiei si alti oficiali la inaugurarea unei linii de tramvai din Florenta care va face legatura dintre centrul istoric si aeroport in doar 20 de minute.

Trenuri noi de metrou, in valoare de 30 milioane euro, in 2019

Metrorex are alocata, in bugetul pentru 2019, o suma de 30 de milioane de euro pentru achizitionarea a 13 trenuri noi pentru circulatia pe Magistrala 5 si 17 trenuri noi pentru magistralele aflate deja in functiune, a declarat, luni, ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, la dezbaterile din comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului asupra proiectului de buget al MT pentru 2019, potrivit Agerpres.

Negociem accesarea a 80 milioane euro din Administratia Fondului de Mediu

Interviu cu Sorin Boza, presedintele Directoratului CE Oltenia) * Anul trecut ne-am dat seama ca peste 5 ani de zile vom ramane fara angajati * CE Oltenia plateste 42% din cifra de afaceri pentru certificatele CO2 * Compania are in plan investitii in valoare de 595 milioane lei, pentru anul in curs * Cresterile salariale de dupa greva au fost de 135 milioane lei Reporter: in ce masura va fi afectata activitatea Complexului Energetic Oltenia de OUG 114?.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )