Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dancila se lauda cu inceperea lucrarilor la autostrada din Moldova. ONG: Se construieste doar pe un sens din cauza birocratiei

Adevărul Adevărul,
Dancila se lauda cu inceperea lucrarilor la autostrada din Moldova. ONG: Se construieste doar pe un sens din cauza birocratiei

Prezenta luni la Forumul Auto 2019 de la Craiova, premierul Viorica Dancila a anuntat ca au inceput lucrarile la primii kilometri de autostrada in Moldova. Asociatia Pro Infrastructura sustine insa ca lucrarile au demarat doar pe un sens si ca mai dureaza pana se va construi la putere maxima. continuă pe Adevărul

Primul metru de autostrada din Moldova a fost inaugurat. Mii de oameni in strada! Dragnea il ataca dur pe initiatorul miscarii sieu: Circari condusi de lenesi VIDEO

A inceput greva de 15 minute initiata de omul de afaceri Stefan Mandache din Suceava, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Acesta i-a provocat pe romani sa opreasca.

Cine este Stefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova

Stefan-Valentin Mandachi n. 11 februarie 1986, Calarasi) este un antreprenor si avocat roman, fondatorul mai multor francize printre care si cel mai mare lant de restaurante cu specific grecesc tip servire.

FOTO VIDEO Cum s-a vazut inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova - reportaj din mijlocul protestului sieu

Peste 1. 000 de oameni au venit la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova, construit in mod simbolic de omul de afaceri Stefan Mandachi. Alte cateva sute de persoane au ramas blocate in trafic, pe E 85, si au protestat unde i-a prins ora 15. Mitingul a fost pasnic, fara incidente.

PRESA INTERNATIONALA DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Cea mai mica autostrada din lume face de rusine o natiune

Presa internationala a relatat pe larg despre protestul de ieri din Romania, care a avut loc in intreaga tara, la initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, care a lansat campania Romania vrea autostrazi si a construit, simbolic, primul metru de autostrada din Moldova.

Culmea tupeului: Cum inaugurat seful de la Transporturi ceva ce nu exista fix in ziua grevei nationale

In ziua grevei nationale de 15 minute pentru Autostrazi, seful de la Transporturi, Razvan Cuc, a mers in Bacau ca sa inaugureze, citam inceperea lucrarilor la viitoarea autostrada a Moldovei. De fapt, este centura orasului Bacau, parte din ceea ce autoritatile spun ca va fi Autostrada A7 Ploiesti Pascani. Ministrul Razvan Cuc a decis [] .

BBC despre revolta romanilor: Cea mai mica autostrada din lume face de ras o natiune

Un antreprenor a construit o bucata de autostrada de un metru in nord-estul Romaniei pentru a protesta fata de infrastructura slaba a tarii sale, noteaza autorul Stephen McGrath, care si-a realizat articolul la Suceava, unde a asistat la inaugurarea celui mai scurt drum de mare viteza din lume.

Formarea coalitiei post-electorale din Moldova si castigurile Moscovei

Rezultatele alegerilor parlamentare din Moldova au pastrat intacta necesitatea coalizarii partidelor intra-parlamentare pentru a putea administra tara. Imposibilitatea Socialistilor de a obtine o majoritate, mentinerea greutatii politice a Democratilor, dar si eruptia opozitiei extra-parlamentare unificate, a generat o situatie complicata, desi previzibila.

Autostrada Moldovei incepe azi: in ziua protestului de 15 minute, PSD anunta inceperea lucrarilor

PSD a anuntat in aceasta dimineata ca, in timpul protestului romanilor pentru realizarea autostrazilor vor incepe lucrarile la autostrada Moldovei, ministrul Transporturilor afirmand ca s-ar pierde bani daca lucrarile ar stagna pentru cele 15 minute.

SiEU: Inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova (VIDEO)

Moldova are, in sfarsit, autostrada! Un metru. Omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi a inaugurat metrul de autostrada construit, simbolic, chiar de el. Sute de oameni, cu masini si camioane, au participat la.

FOTO VIDEO Sute de oameni s-au adunat la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova

Vineri, 15 martie, de la ora 15. 00, a inceput protestul sieu si inaugurarea primului metru de autostrada, eveniment pus la cale de afaceristul sucevean Stefan Mandachi, care a initiat campania Romania vrea autostrazi. in Capitala mai multe bulevarde au fost blocate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )