Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Republicii Moldova: Ne dorim ca unirea cu Romnia sa se produca prin interconectarea infrastructurii, cetatenii nostri nici sa nu simta ca au trecut dintr-o tara n alta

Hotnews Hotnews,
 Premierul Republicii Moldova: Ne dorim ca unirea cu Romnia sa se produca prin interconectarea infrastructurii, cetatenii nostri nici sa nu simta ca au trecut dintr-o tara n alta

Republica Moldova doreste sa aiba o infrastructura comuna cu cea a Romaniei in mai multe domenii, a declarat Pavel Filip, premierul R. Moldova, la finalul unei sedinte comune cu Executivul din Romania. Avem un proiect frumos, denumit simbolic 'Autostrada Unirii. Vorbesc despre autostrada Targu-Mures- Iasi- Ungheni, a mai spus Pavel Filip, enumerand mai multe proiecte comune cu Romania. continuă pe Hotnews

Premierul R. Moldova: Ne dorim ca unirea cu Romania sa se produca prin interconectarea infrastructurii

Republica Moldova doreste sa aiba o infrastructura comuna cu cea a Romaniei in mai multe domenii, a declarat Pavel Filip, premierul R. Moldova, la finalul unei sedinte comune cu Executivul din Romania. Avem un proiect frumos, denumit simbolic Autostrada Unirii. Vorbesc despre autostrada Targu-Mures-Iasi-Ungheni, a mai spus Pavel Filip, enumerand mai multe proiecte comune cu Romania.

Premierul Republicii Moldova: UNIREA cu Romania sa se produca prin interconectarea infrastructurii, cetatenii nostri nici sa nu simta ca au trecut dintr-o tara in alta

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, se afla in vizita oficiala la Bucuresti. Dupa intrevederea cu premierul roman Viorica Dancila, Pavel Filip a seclarat ca moldovenii isi doresc ca unirea cu.

Pavel Filip, premierul Republicii Moldova: Simbolic, cetatenii nostri nu vor plati roaming-ul de 1 decembrie 2018, ziua Marii Uniri

Ne dorim un spatiu comun de comunicare si cetatenii sa nu simta ca au trecut dintr-o tara in alta. Sa poata vorbi la telefon fara sa achite tarife de roaming. Ma bucur ca am convenit, ca un prim pas simbolic, ca cetatenii nostri sa nu plateasca roaming-ul anul acesta de 1 decembrie, de ziua Marii Uniri. , a declarat joi premierul moldovean Pavel Filip. Republica Moldova este gata cu toate procedurile necesare si vom merge inainte sa semnam acest acord de eliminare a tarifelor de roaming si aici vreau sa-i multumesc d-nei prim-ministru pentru deschiderea si initiativa care-i apartine, a mai spus acesta.

Guvernele Romniei si Republicii Moldova vor avea joi sedinta comuna, la Bucuresti

Premierul Romaniei Viorica Dancila va conduce, joi, la Bucuresti, o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova, cu participarea prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, si a ministrilor de resort din domeniile de interes comun.

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea joi sedinta comuna, la Bucuresti

Prim-ministrul Romaniei Viorica Dancila va conduce, joi, la Bucuresti, o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova, cu participarea prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, si a.

Sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova - astazi

Prim-ministrul Viorica Dancila va conduce, astazi, la Bucuresti, o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova, cu participarea omologului moldovean, Pavel Filip, si a ministrilor de resort din domeniile de interes comun.

Presedintele Republicii Moldova cere ca trupele ruse sa ramana in Transnistria

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cere ca trupele ruse sa ramana in Transnistria. Cunoscut ca fiind un politician pro-Kremlin, Dodon i-a criticat miercuri, in Duma de Stat, pe politicienii pro-UE.

MApN vrea sa nfiinteze o unitate mixta ntre Armata Romniei si Armata Nationala a Republicii Moldova

Ministrii Apararii din Romania si Republica Moldova, Gabriel Les si Eugen Sturza, au semnat joi o declaratie de intentie privind crearea unui cadru de instruire intensificata, in perspectiva infiintarii unei unitati mixte intre armatele celor doua tari, anunta Ministerului Apararii Nationale MApN).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )