Libnet.ro
UNICEF

01:05

RBL: Rectificarea bugetara mpinge Romnia si mai adnc n fundatura subdezvoltarii

Hotnews Hotnews,
 RBL: Rectificarea bugetara mpinge Romnia si mai adnc n fundatura subdezvoltarii

Antreprenorii si managerii din Romanian Business Leaders RBL) cer Guvernului sa prioritizeze de urgenta investitiile in infrastructura de transport, educatie, sanatate si digitalizareaadministratiei publice, sa elimine pensiile speciale, sa creasca varsta de pensionare pentru meseriile ocupationale si sa intareasca sistemul de pensii contributive pilon II si III),complementar sistemului public si sa ia masuri urgente de stopare a emigratiei, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei. continuă pe Hotnews

INFOGRAFIE Antreprenorii romani: Rectificarea bugetara impinge Romania si mai adanc in fundatura subdezvoltarii

Sute de antreprenori si executivi de top din Romania, parte a Romanian Business Leaders RBL), considera ca rectificarea bugetara din luna septembrie 2018 baga economia si societatea romaneasca pe ultima faza a paradigmei de crestere bazata pe consumul produselor provenite din alte state, dar pe care le platim cu bani imprumutati. in paralel, Produsul Intern Brut PIB) potential este compromis de restrangerea la minime istorice a investitiilor.

Programul Rabla 2018, dupa rectificarea bugetara

Fondurile alocate la rectificarea bugetara pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de astazi, bugetul de 198 de milioane de lei reprezentand contravaloarea a 30. 000 de prime de casare. Ministrul Mediului, Gabriela Gavrilescu, a anuntat ca pentru anul urmator isi doreste ca bugetul alocat programului Rabla sa se mentina la nivelul celui din acest an.

Gavrilescu: Fondurile alocate la rectificarea bugetara pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de luni

Fondurile alocate la rectificarea bugetara pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de luni, a anuntat, sambata, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, bugetul de 198 de milioane de lei reprezentand contravaloarea a 30. 000 de prime de casare. Gavrilescu a precizat ca pentru anul urmator isi doreste ca bugetul alocat programului Rabla sa se mentina la nivelul celui din acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )