Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cand experienta de 20 de ani face mai putin decat raspunsul la o intrebare simpla

Adevărul Adevărul,
Cand experienta de 20 de ani face mai putin decat raspunsul la o intrebare simpla

O sa fac o serie mai lunga de articole cu candidatii cu cea mai mare experienta in domeniul jobului pentru care candideaza si, deci, cel mai bine plasati initial, insa care sunt scosi din cursa, veti vedea de ce. continuă pe Adevărul

Le Monde: incetinirea economiei mondiale, mai brutala decat se prognoza

Incetinirea se confirma si este mai brutala decat se prognoza. Potrivit ultimelor previziuni ale Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), date publicitatii miercuri, 6 martie, cresterea produsului intern brut PIB) planetar ar urma sa fie 3,3% in 2019 si 3,2% in 2020. Mult mai putin decat cele 3,7% inregistrate anul trecut si sub primele estimari ale institutiei, potrivit Le Monde, citat de Rador.

Raport Cisco: Parolele de mail pot fi sparte in mai putin de zece minute. Solutii?

Tehnologia a evoluat extrem de rapid in ultimii ani, insa, din pacate, acelasi lucru se poate spune si despre atacurile cibernetice din ce in ce mai complexe si mai greu de depistat. In prezent, o parola poate fi sparta in mai putin de zece.

Pretul benzinei in Romania a crescut mai mult decat media europeana in ultima luna

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media UE, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultima luna este de doua ori mai mare fata de cea de la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit datelor publicatiei Oil Bulletin a Comisiei Europene.

Nivelul actual al preturilor la locuinte, cu doar 3% mai mare decat in urma cu un an. Cat costa apartamentele in cele mai mari orase din Romania

In a doua luna din 2019, preturile locuintelor au consemnat cresteri in majoritatea marilor orase monitorizate constant de Imobiliare. ro. Cu toate acestea, nivelul actual al preturilor nu este, per ansamblu, cu mult mai mare decat cel consemnat in perioada similara a anului trecut.

Exxon ne poate lasa balta: a descoperit in Cipru un zacamant de 3 ori mai mare decat cel din Marea Neagra

Legislatia stufoasa, instabila si impovaratoare din Romania, din cauza careia Exxon a amanat luarea unei decizii privind investitia in zacamantul din Marea Neagra Neptun Deep, ar putea determina compania sa renunte definitiv, in favoarea zacamantului din Cipru, care este de trei ori mai mare decat cel de la noi.

CU MULT MAI MARE DECAT CEA DIN 2017 Ves Sighisoara - pierdere de 12,3 milioane lei, anul trecut

Ves Sighisoara VESY) a raportat o pierdere preliminara de aproape 12,3 milioane de lei, in 2018, cu mult peste cea din anul anterior, cand producatorul de vase emailate a inregistrat un rezultat negativ de 0,17 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat la finele saptamanii trecute pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MIHAELA TOADER, SECRETAR DE STAT, LA DUBROVNIK: Coeziunea ne face mai puternici in interiorul Uniunii

Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a fost reprezentata la conferinta la nivel inalt Prietenii Coeziunii, de la Dubrovnik, de secretarul de stat Mihaela Toader.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )