Libnet.ro
UNICEF

13:00

Raport: Statele emergente vor avea nevoie de mai mult timp pentru a depasi tarile dezvoltate, decat se estima initial

Adevărul Adevărul,
Raport: Statele emergente vor avea nevoie de mai mult timp pentru a depasi tarile dezvoltate, decat se estima initial

State emergente precum China, India si Brazilia vor avea nevoie de mai mult timp decat s-a estimat initial pentru a depasi economiile dezvoltate, din cauza intarzierilor inregistrate in acest an, potrivit unei analize a Centre for Economics and Business Research Cebr), transmite Reuters. continuă pe Adevărul

NY Times: Trump face mai mult pentru subminarea securitatii nationale americane dect oricare adversar extern

Prin deciziile sale precipitate care l-au impins pe Jim Mattis la pensionare, presedintele Trump face mai mult pentru subminarea securitatii nationale americane decat oricare adversar extern, scrie Susan Rice in New York Times, citeaza Rador.

Topul companiilor care au investit cel mai mult in cercetare si dezvoltare in 2018

Samsung, Alphabet compania mama a Google) si Volkswagen sunt companiile care au investit cel mai mult in cercetare si dezvoltare RD research development) in ultimul an, potrivit datelor furnizate de Comisia Europeana.

HOROSCOP 26 decembrie. Berbecii trebuie sa aibe grija la sanatate. Leii vor avea parte de intalniri minunate

Horoscop 26 decembrie Berbec. Stii cum se spune: ce-i prea mult strica! Asa si la tine, orice abuz se poate solda cu o stare de disconfort greu de reparat dupa aceea. Ca mananci sau bei prea mult, ca.

Romnia si Rep. Moldova vor avea echipe comune de patrulare a frontierei

Politia de Frontiera din Republica Moldova si Romania vor desfasura activitati de patrulare comuna de-a lungul frontierei de stat, informeaza guvernul de la Chisinau.

Cti bani pierde bugetul sanatatii, cel mai sarac din UE, dupa controversata ordonanta adoptata vineri: De 16 ori mai mult dect costa spitalul construit din donatii de Asociatia Daruieste Viata

Bugetul sanatatii din Romania, cel mai mic din Uniunea Europeana, va pierde, in 2019, aproximativ 1,3 miliarde de lei echivalentul a 255 de milioane de euro) ce proveneau anual din taxa pe viciu si se varsau automat, potrivit legii, in bugetul Ministerului Sanatatii. Contactata de HotNews. ro, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a refuzat sa faca vreun comentariu privind efectele acestei masuri. 255 de milioane de euro inseamna, spre exemplu, de 16 ori mai mult decat costa primul spital de oncologie pediatrica din Romania, construit in curtea spitalului Marie Curie din Bucuresti de ONG-ul Daruieste Viata, din donatii si sponsorizari.

Cti bani pierde bugetul sanatatii, cel mai sarac din UE, dupa controversata ordonanta adoptata vineri: De 17 ori mai mult dect costa spitalul construit din donatii de Asociatia Daruieste Viata

Bugetul sanatatii din Romania, cel mai mic din Uniunea Europeana, va pierde, in 2019, aproximativ 1,3 miliarde de lei echivalentul a peste 270 de milioane de euro) ce proveneau anual din taxa pe viciu si se varsau automat, potrivit legii, in bugetul Ministerului Sanatatii. Contactata de HotNews. ro, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a refuzat sa faca vreun comentariu privind efectele acestei masuri. 270 de milioane de euro inseamna, spre exemplu, de 17 ori mai mult decat costa primul spital de oncologie pediatrica din Romania, construit in curtea spitalului Marie Curie din Bucuresti de ONG-ul Daruieste Viata, din donatii si sponsorizari.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )