Libnet.ro
UNICEF

22:15

Statul nu se lasa si cere mai multi bani din dividendele Transgaz. La Nuclearelectrica, Fondul Proprietatea i-a luat-o inainte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul nu se lasa si cere mai multi bani din dividendele Transgaz. La Nuclearelectrica, Fondul Proprietatea i-a luat-o inainte

Actionarii Transgaz si Nuclearelectrica se pot astepta la dividende mai mari decat cele propuse initial de sefii celor doua companii, dupa ce Ministerul Economiei si Fondul Proprietatea au cerut distributii mai generoase din partea acestora. continuă pe Wall-Street Ro

DUPA CUM ERA DE ASTEPTAT: Statul cere mai multi bani de la Transgaz

Ministerul Economiei a completat ordinea de zi a adunarii generale a actionarilor Transgaz din data de 23 aprilie cu un punct privind distribuirea unui dividend brut de 37,89 lei/actiune, mai mare decat cel propus de conducerea companiei la jumatatea lunii martie de 21,66 lei/titlu.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI la pensii! Vezi daca si TU esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

SOC in Romania! Mai multi oameni AU GASIT bancnote de 200 de lei, REALE, PE STRADA si le-au dus la politie: Ce au aflat, intrece orice imaginatie

A plouat cu bani in Suceava! Mai multi oameni de acolo au gasit bancnote de 200 de lei pe strada in zona centrala a municipiului.

Cel mai urmarit vlogger din Romania, critici dure la adresa Ecaterinei Andronescu: Doamna Andronescu vorbea despre respect, asta mi s-a parut cel mai comic

De trei mandate, ministrul Ecaterina Andronescu demonstreaza ca nu are pic de respect pentru scoala romaneasca, a declaratm Andrei Selaru, cunoscut drept Selly, vloggerul roman cu cei mai multi urmaritori, conform G4Media .

FOTOGALERIE Copacii care au pierdut lupta cu toaletarea: Arbori de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, taiati barbar anul trecut de autoritatile locale, s-au uscat

Mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta si bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

GERMANIA: Exporturile au inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Exporturile Germaniei au inregistrat in februarie cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit Deutsche Welle si Reuters.

HOROSCOP. Cei mai periculosi barbati din zodiac

Care sunt cei mai periculosi barbati din horoscop, aflati in randurile care urmeaza: HOROSCOP. Gemeni Zodia Gemeni este cea mai vicleana din intreg zodiacul si ocupa primul loc in top.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni

Preturile petrolului au atins luni cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni, sustinute de limitele de productie impuse de OPEC, de sanctiunile SUA impotriva Iranului si Venezuelei si de datele pozitive referitoare la piata americana a muncii, transmite Reuters.

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

DOLIU URIAS: A murit CEA MAI IUBITA invatatoare din Romania! Vestea a cazut ca un TRAZNET

Veste trista din invatamantul romanesc! Angela Mihai, poate cel mai indragit dascal din Husi, la varsta de 80 de ani, potrivit vremeanoua. ro. invatatoarea a educat generatii intregi de copii ai.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )