Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: Guvernul va aproba vineri modificarile OUG 114. Avem si avizele BCE

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Guvernul va aproba vineri modificarile OUG 114. Avem si avizele BCE

Proiectul de modificare a OUG 114 are avizele BNR si Bancii Centrale Europene, urmand sa fie adoptat de Guvern in sedinta de vineri, desi initial se avansase ideea ca sedinta va avea loc joi. continuă pe Adevărul

Teodorovici despre modificarea OUG 114: Avem raspuns de la Banca Centrala Europeana - avizeaza acest proiect

Proiectul de modificare a OUG 114 a primit aviz de la Banca Nationala a Romaniei, iar Banca Centrala Europeana, careia i s-a cerut un punct de vedere, a raspuns ca il avizeaza, a declarat miercuri seara, la.

Teodorovici, contrazis de Banca Centrala Europeana. Modificarile la OUG 114 nu au aviz

Banca Centrala Europeana il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, care spune ca a primit aviz de la institutie pentru a modifica Ordonanta 114.

Banca Centrala Europeana ii da peste nas lui Teodorovici: Modificarile la OUG 114 nu au aviz

Banca Centrala Europeana il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, care spune ca a primit aviz de la institutie pentru a modifica Ordonanta 114.

Teodorovici: Proiectul de modificare a OUG 114 are avizele BNR si Bancii Centrale Europene

Proiectul de modificare a OUG 114 are avizele BNR si Bancii Centrale Europene, a declarat miercuri ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. Ieri marti, 26 martie - n. red) a venit raspunsul de la Banca Centrala Europeana, avizeaza acest proiect, a declarat ministrul int-o interventie telefonica la Digi TV.

Eugen Teodorovici, contrazis de Banca Centrala Europeana, dupa ce s-a laudat miercuri seara ca a primit aviz pentru noua OUG 114

Eugen Teodorovici a fost contrazis, joi, de Banca Centrala Europeana, care a precizat ca nu a dat niciun aviz privind proiectul de Ordonanta care corecteaza OUG 114/2018, dupa cum se lauda miercuri seara ministrul de Finante.

Anton Anton spune ca nu vor fi modificari in OUG 114 pe partea de energie/ Eugen Teodorovici il contrazice, sustinand ca a primit propuneri de modificari chiar de la Ministerul Energiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis marti, in aceeasi conferinta, pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, potrivit Agerpres. Pana sa apara Teodorovici la conferinta, Anton Anton a spus ca se asteapta la vreo modificare. Ulterior a venit si Teodorovici, iar acesta a spus, de fata cu Anton Anton, ca a primit propuneri de modificari de la Ministerul Energiei chiar luni seara.

Eugen Teodorovici si Anton Anton se contrazic pe tema OUG 114

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis in aceeasi conferinta pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, Teodorovici sustinand ca a primit de la.

FLORIN CITU: Noua varianta a OUG 114, mai toxica ca prima

Florin Citu il acuza pe Teodorovici ca minte despre o noua varianta mai buna a OUG 114, intr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook: Teodorovici anunta peste tot ca exista acord pe noua varianta a OUG 114. Minte. Iar aceasta varianta este si mai toxica pentru ca implicit inseamna nationalizarea sistemului financiar bancar.

Ministerul Finantelor a publicat Ordonanta care va modifica OUG 114

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica. Ordonanta schimba modul de calcul al taxei pe activele.

Cristian Busoi, europarlamentar PNL: Comisarul pentru energie confirma ca OUG 114 incalca legislatia UE, contrar gogosilor domnilor Teodorovici siValcov

Comisarul european pentru energie, Miguel Arias Canete, atrage atentia ca sistemul preturilor reglementate introdus prin OUG 114 este contrar cerintelor judice ale UE. in acest context, europarlamentarul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )