Libnet.ro
UNICEF

12:15

Apocalipsa BITCOIN! O noua prabusire pentru cea mai populara mondeda virtuala

B1 B1,
Apocalipsa BITCOIN! O noua prabusire pentru cea mai populara mondeda virtuala

O noua prabusire a fost inregistrata pentru cea mai cunoscuta moneda virtuala. Bitcoin a avut parte de cea mai neagrasaptamana incepand cu luna noiembrie a anului trecut, in conditiile in. continuă pe B1

Cea mai populara mancare de pe litoral e o pacaleala. Atentie! Mancam fara sa stim sprot in loc de hamsie

Cea mai populara mancare de pe litoral e o pacaleala. Mancam fara sa stim sprot in loc de hamsie, atrag atentia inspectorii de la Protectia Consumatorului. Vanzatorii se bazeaza pe faptul ca cei.

Bugatti La Voiture Noire a devenit oficial cea mai scumpa masina noua vanduta vreodata. Cat a costat VIDEO

Noul automobil Bugatti La Voiture Noire a devenit oficial cea mai scumpa masina noua vanduta vreodata, dupa ce a fost achizitionata recent cu 18,7 milioane de dolari.

Niciun accident fatal in 16 ani. Care este cea mai sigura masina?

A fost desemnata cea mai sigura masina. in Marea Britanie, modelul suedez nu a fost implicat in niciun accident mortal in cei 16 ani de cand se afla pe piata. Este o performanta inegalabila pentru oricare.

VIDEO Lectie pe viu despre cum poti deveni tinta unui hacker: Exista o metoda, cea mai sigura, de a te conecta pe o retea publica Wi-Fi in siguranta

Specialistii de la Microsoft si CERT RO Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica au prezentat la Ramnicu Valcea riscurile la care ne supunem cu totii cand sunt in mediul online, dar si cum se poate realiza un atac cibernetic, si care este cea mai sigura metoda pentru a ne feri cand suntem logati la o retea Wi-Fi publica.

Ministerul Tineretului si Sportului: Zsolt Torok a murit acolo unde era lumea lui si unde isi traia cea mai mare parte a vietii, pe culmile muntelui

Ministerul Tineretului si Sportului a transmis, sambata seara, condoleante familiei alpinistului Zsolt Torok despre care spune ca a murit acolo unde era lumea lui si unde isi traia cea mai mare parte a vietii, pe culmile muntelui. Lumea sportului romanesc deplange disparitia unuia dintre cei mai importanti performeri ai alpinismului romanesc, au transmis reprezentantii Ministerului.

Cea mai mare pensie lunara din Moldova depaseste 200 de mii de lei

Cea mai mare pensie din Republica Moldova este de aproape 225 de mii de lei si este ridicata lunar de catre un asigurat care a activat in domeniul financiar-bancar.

Suceava a fost cucerita de cavaleri neinfricati si domnite frumoase: Ne straduim sa fie cea mai mare parada medievala din Romania

Cea mai mare parada cu faclii din Romania a deschis editia din acest an a Festivalului Medieval de la Suceava. in fruntea alaiului din care au facut parte aproape 500 de personaje medievale s-au aflat 21 de calareti, urmati de saltimbacii care scuipau flacari, arlechini pe picioroange, bufoni, cavalari neinfricati si domnite frumoase.

Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, in al doilea trimestru al acestui an, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Mii de oameni, asteptati la cea mai mare sarbatoare a verii. Ce surprize aduce Ziua Marinei

Mii de calaraseni sunt asteptati la cea mai mare sarbatoare a verii. Ziua Marinei, incepe joi, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Wall Street: Dow Jones scade cu 3,05%, cea mai mare pierdere din octombrie 2018

Principalii indici de pe Wall Street si-au continuat declinul miercuri, investitorii fiind ingrijorati de incetinirea cresterii economiei globale. Dow Jones a pierdut 800,49 puncte, sau 3,05%, cea mai mare pierdere punctuala din octombrie 2018 si cea mai mare pierdere procentuala a anului. Nasdaq a scazut cu 3,02%.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )