Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

BVB Lichiditate de 12,86 milioane lei, cu mult sub media zilnica anuala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de 12,86 milioane lei, cu mult sub media zilnica anuala

Scaderi pe linie pentru indicii bursei Lichiditatea inregistrata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii s-a situat la numai 12,86 milioane de lei, de peste trei ori mai mica decat valoarea medie a anului, de 41,02 milioane de lei, intr-o zi bursiera in care majoritatea actiunilor listate la BVB s-au confruntat cu scaderi ale cotatiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 5 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 820 milioane lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din sector

Primaria Sectorului 5, condusa de PSD-istul Daniel Florea, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 820 milioane lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din sector, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Este vorba despre un acord- cadru, pe 4 ani, ce va imparti in 3 loturi, unul pentru parcuri, spatii verzi si locuri de joaca, unul pentru peluze, squaruri si aliniamente stradel si unul pentru gradinile blocurilor. Suma este una uriasa, suma maxima propusa fiind aproape cat bugetul Primariei Sector 5 pe un an.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 12,86 milioane de lei 2,7 milioane de euro).

RAR a aplicat amenzi de 1,22 milioane lei mai multor service-uri auto

Inspectorii Registrului Auto Roman RAR) au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 1,229 milioane lei pentru neregulile constatate in urma unor controale ce au avut loc in ultimele doua luni, a anuntat, marti, institutia.

Piata echipamentelor de securitate pentru casa - evaluata la 150 milioane lei

Piata echipamentelor de securitate pentru casa este evaluata la 150 milioane lei, dar are mare potential de crestere, a declarat Sorin Felea, directorul magazinului online de sisteme de securitate Atu Tech, care a precizat ca doar 20% dintre romani au instalate sisteme de securitate acasa.

Primaria Sectorului 1 vrea sa aloce inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. in ultimii 2 ani a mai dat 30 de milioane de lei UPDATE Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local

Primaria Sectorului 1, condusa de PSD-istul Dan Tudorache, vrea sa aloce inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local de marti. Daca proiectul va fi adoptat, banii vor fi dati din bugetul local al Primariei. in 2017, Primaria Sectorului 1 a alocat 20 de milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, iar in 2018 - 10 milioane de lei. UPDATE Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local. PNL si USR au votat impotriva.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 500 de milioane de lei, la o dobanda de 3,51% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 34 de luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Primaria Sectorului 5 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 820 milioane lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi

Primaria Sectorului 5 din Bucuresti, condusa de Daniel Florea PSD), a scos la licitatie un contract-cadru pe patru ani pentru amenajarea spatiilor verzi cu o valoare estimata intre 10. 5 milioane de lei minim) si 820 de milioane de lei maxim), potrivit unui anunt pe platforma electronica Sicap.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )