Libnet.ro
UNICEF

13:16

IN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Oil Terminal trece pe profit cu un rezultat net de 4,61 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Oil Terminal trece pe profit cu un rezultat net de 4,61 milioane de lei

Oil Terminal OIL), operatorul terminalului petrolier de la Marea Neagra, a obtinut un profit net de 4,61 milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, spre deosebire de o pierdere neta de 1,07 milioane de lei inregistrata in anul anterior, in conditiile in care cifra de afaceri a societatii a urcat cu circa 20% in S1 2019, la 81,6 milioane de lei, se arata in rezultatele financiare semestriale ale OIL, publicate astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Sphera Franchise Group - profit in crestere cu 6,2%

Sphera Franchise Group a raportat un profit in crestere cu 6,2% din exploatarea restaurantelor in primul semestru al acestui an, la 49,4 milioane lei, si vanzari consolidate de 446 milioane de lei, mai mari cu 27,3% fata de perioada similara a anului precedent.

Sistemul Medical MedLife incheie primul semestru al anului cu o crestere a vanzarilor de 23% fata de aceeasi perioada a anului trecut

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a inregistrat in primele sase luni din acest an o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 461 milioane lei, in crestere cu 23% fata de aceeasi perioada din 2018. Compania a raportat rezultate in crestere si la nivel de profit. Astfel, valoarea consolidata pro-forma a EBITDA a fost de 78 milioane lei in crestere cu 81% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce valoarea consolidata pro-forma a profitului net a fost de cca. 14 milioane lei, in crestere cu 130% fata de S1 din 2018.

PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Conpet - profit net in crestere cu 44,2%

Transportatorul national de titei si produse petroliere Conpet a obtinut un profit net de 31,180 milioane de lei in primul semestru al acestui an, mai mare cu 9,554 milioane de lei 44,2%) fata de perioada corespunzatoare din anul precedent.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN AN: Cresterea cu 19% a afacerilor Zentiva majoreaza profitul cu 36%

Producatorul de medicamente Zentiva SCD), fosta Sicomed, a raportat, pentru primul semestru al acestui an, un profit net de 48,94 milioane de lei, in crestere cu 36,13% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2018, in contextul aprecierii cifrei de afaceri cu 18,91%, pana la 264,15 milioane de lei, informeaza emitentul printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

INS, PENTRU PRIMUL SEMESTRU: Consumul de energie electrica al populatiei a crescut cu 18,5%

Consumul final de energie electrica inregistrat in tara noastra. , in primul semestru al anului, a scazut cu 0,4% fata de aceeasi perioada din anul anterior, in timp consumul populatiei s-a majorat cu 18,5%, potrivit datelor publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

IN CRESTERE CU 164% IN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018 OTP Bank Romania - profit consolidat ajustat dupa impozitare de 53,6 milioane lei

OTP Bank Romania a inregistrat un profit consolidat ajustat dupa impozitare de 53,6 milioane lei 3,6 miliarde HUF), cu 164% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat al grupului bancar.

BENEFICIIND DE VENITURI DIN DIVIDENDE DE 46,42 MILIOANE LEI: SIF Muntenia - profitabilitate in crestere cu 80%, in primul semestru

Profitul net al SIF Muntenia SIF4) s-a ridicat la 61,2 milioane de lei, dupa primele sase luni ale anului curent, cu 79,5% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut, cand societatea a raportat un rezultat net de 34,09 milioane de lei, se arata in raportul SIF--ului remis remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN CONDITIILE VANZARII A 161 DE LOCUINTE Veniturile Impact urca cu 90%, in primul semestru

Primaria Municipiului Bucuresti a achizitionat 70 de apartamente pentru medici, in ansamblul rezidential Greenfield * Impact estimeaza ca va livra 192 de apartamente in constructie, din ansamblul Greenfield, in trimestrul al treilea al acestui an Impact Developer and Contractor IMP) a obtinut, dupa primele sase luni ale anului curent, venituri din vanzarea proprietatilor imobiliare de 79,53 milioane de lei, cu 90% mai mari decat cele raportate la jumatatea anului trecut.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI: ING Bank Romania, profit brut de 451 milioane de lei

Profitul brut al ING Bank Romania a ajuns la 451 milioane lei in prima jumatate a anului 2019, cu 16% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, in contextul cresterii comerciale puternice si continue.

ştiri din Economie

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )