Libnet.ro
UNICEF

01:05

Productia de gaze a UE, cu 19% mai mica in primul semestru; Romania a extras cu 10% mai putin

B1 B1,
Productia de gaze a UE, cu 19% mai mica in primul semestru; Romania a extras cu 10% mai putin

Productia de gaze la nivelul Uniunii Europene s-a diminuat considerabil in primul semestru al anului 2020, pe fondul pandemieid e coronavirus. Aceeasi evolutie este inregistrata si in. continuă pe B1

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Aceasta e cea mai mica planeta interstelara din galaxia noastra

Oamenii de stiinta au descoperit ceea ce spun ei ca ar putea fi cea mai mica planeta liber plutitoare detectata vreodata. Planeta a fost descoperita de cercetatorii Universitatii din.

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

Gheorghe Marmureanu, despre cutremurele recente din Romania: Nu au nici cea mai mica legatura cu urmatorul mare seism care va veni in zona seismica Vrancea Cand ar putea lovi un seism major

Un nou cutremur s-a produs, vineri, in Romania. Desi seismul a avut o magnitudine mica, Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP) arata ca acesta este al treilea seism din ultimele 24 de ore si al.

Alexandru Rafila: Media de infectare la nivel national este de 3,5. Persoanele care vin din tari cu incidenta mai mica nu intra in carantina

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila sustine carata de infectare cu coronavirus la nivel national a ajunsla3,5 la mie. Acesta mai spune ca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )