Libnet.ro
UNICEF

12:00

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,09%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a stagnat la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,09% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,09% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,08% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a stagnat astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Indicele ROBOR la trei luni a stagnat astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,23%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,09%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

La inceputul anului, ROBOR la trei luni era 2,99%. La cat a ajuns acum

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a crescut marti la 3,09% pe an, de la 3,08%, valoare la care a stagnat de vineri, .

RISIPA de MILIOANE DE LEI de la bugetul statului! Bazin de polo din Arad, iNCHIS pentru REPARATII la doar TREI LUNI de la INAUGURARE

Circa 23 de milioane de lei au fost aruncati . pe geam. Concret, bazinul de polo de la Arad, inaugurat acum trei luni, a fost deja inchis pentru reparatii. Primaria anunta ca baza sportiva se va afla, timp.

Bazin de polo din Arad, facut cu 23 de milioane de lei de la Guvern, inchis pentru reparatii la doar trei luni de la darea in folosinta

Bazinul de polo realizat cu bani de la Guvern in municipiul Arad cu 23 de milioane de lei, dat in folosinta in urma cu doar trei luni, intra deja in reparatii si va fi inchis pentru trei saptamani.

VIDEO Case amenintate de prabusirea unui drum pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra. Autoritatile spun ca au gasit o solutie dupa trei luni

Desi pamantul s-a dus la vale, iar primaria le pune la dispozitie locuinte provizorii, oamenii refuza sa-si paraseasca locuintele. Mai bine de trei luni a durat ca autoritatile sa realizeze un plan concret de interventie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )