Libnet.ro
UNICEF

20:00

Deficitul comercial a crescut cu un miliard de euro in primele noua luni

Adevărul Adevărul,
Deficitul comercial a crescut cu un miliard de euro in primele noua luni

Deficitul balantei comerciale a Romaniei FOBCIF) a crescut, in primele noua luni, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, cu 998,5 de milioane de euro 7,65%), pana la valoarea de 13,058 miliarde de euro, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate luni, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

INS: Deficitul balentei comerciale a Romaniei a crescut cu 998,5 milioane de euro in primele noua luni ale anului

Deficitul balantei comerciale a Romaniei a crescut cu 998,5 milioane de euro in primele noua luni ale anului, fata de aceasi perioada a anului precedent, ajungand la valoarea de 13,058 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica.

Enel a crescut cu 9% in primele noua luni

Grupului Enel si-a crescut profitul cu 9% in primele noua luni din 2020, la 3,6 miliarde de euro.

DIN CAUZA PANDEMIEI Pierdere de 3,56 milioane lei pentru Turism Covasna, dupa primele noua luni ale anului

Turism Covasna TUAA), companie controlata de SIF Transilvania SIF3), a raportat pentru primele noua luni ale acestui an o pierdere de 3,56 milioane de lei, fata de un profit net de aproape 2,21 milioane de lei in primele trei trimestre ale lui 2019, in contextul in care veniturile din exploatare s-au redus cu 54,4%%, pana la 6,83 milioane de lei, reiese din raportul companiei remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Exporturile de bauturi si tutun au crescut cu peste 40% in primele 9 luni, iar importurile de combustibili au scazut tot pe-atat Comertul exterior si-a adancit deficitul la 13 miliarde de euro

In primele 9 luni din acest an, exporturile romanesti au insumat 44,81 miliarde euro, iar importurile se apropie de 58 de miliarde de euro, au transmis luni oficialii Institutului National de Statistica. Exporturile au fost in scadere cu aproape 15%, dar au existat domenii la care acestea au crescut semnificativ, cum ar fi cele de bauturi si tutun care au consemnat o crestere de peste 40%. Importurile au scazut cu 9,5% in primele 9 luni fata de perioada similara de anul trecut, unul din cele mai mari reculuri aproape 40%) inregistrandu-se la combustibili. Deficitul balantei comerciale in primele 9 luni a depasit 13 miliarde de euro, mai mare cu circa un miliard de euro fata de cel inregistrat in perioada 1.

ALLIANZ a inregistrat venituri totale de 104,9 miliarde de euro in primele 9 luni

Veniturile grupului ALLIANZ au insumat 104,9 miliarde de euro in primele noua luni din 2020, in scadere cu 1,9% fata de aceeasi perioada de anul trecut, potrivit unui comunicat de presa.

OTP Bank Romania a inregistrat un profit net de 39 de milioane de lei in primele 9 luni ale anului

OTP Bank Romania a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit consolidat dupa impozitare de 39 milioane lei, mai mic fata de rezultatul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii costurilor de risc preconizate in contextul pandemiei Covid-19, conform unui comunicat trimis redactiei.

PRETURILE ALIMENTELOR LA NIVEL GLOBAL AU ATINS UN MAXIM AL ULTIMELOR NOUA LUNI FAO: Preturile cerealelor, nivel record al ultimilor sase ani

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a cincea crestere consecutiva in octombrie 2020, conform ultimului raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura), pana la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni.

Cum a facut Andreea Marin 1 milion de euro in 6 luni de pandemie. A divulgat tot

Este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV, iar proiectele in care se implica au intotdeauna succes. Andreea Marin a povestit cum a facut un milion de euro in sase luni de pandemie de coronavirus. Andreea Marin a obtinut o suma fabuloasa in plina pandemie de coronavirus Desi economia este la pamant, iata ca Andreea .

PESTE SUMA BUGETATA IN RECTIFICAREA DIN PANDEMIE Profitul Romgaz la noua luni depaseste 950 milioane lei

Interviu cu Adrian Volintiru, directorul general al SNGN Romgaz) Reporter: Au trecut opt luni de la declararea pandemiei in tara noastra. Cum a evoluat activitatea Romgaz in aceasta perioada si ce masuri ati adoptat astfel incat compania pe care o conduceti sa fie cat mai putin afectata de criza sanitara?.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )