Libnet.ro
UNICEF

20:17

Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017

B1 B1,
Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017

Florin Citu afirma ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in prezent, potrivit cifrelor prezentate de INS. Ministrul Florin Citu, despre scaderea ratei i. continuă pe B1

Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana acum

Florin Citu afirma ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in prezent, potrivit cifrelor prezentate de INS. Ministrul de Finante adauga ca o rata a inflatiei mica inseamna in perioada urmatoare dobanzi mai mici.

Ministrul Finantelor, pentru B1 TV. Florin Citu: Solutia liberala inseamna taxe mici si putine, pe care le plateste toata lumea. Ma mira tupeul PSD-istilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor a vorbit, luni seara, in direct pe B1 TV, despre situatia economica a tarii si a reiterat ca guvernul PNL a eliminat taxe si nu le va majora pe cele existente. Florin Citu s-a aratat.

Florin Citu: ,,O rata a inflatiei mica inseamna in perioada urmatoare dobanzi mai mici

Florin Citu spune ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in.

Florin Citu: Avem o revenire a economiei in V si rata somajului a scazut

Florin Citu, ministrul Finantelor, spune ca Romania a trecut peste perioada dificila din martie ma.

FLORIN CITU: Exclud un acord cu Fondul Monetar International

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat ca exclude varianta unui acord cu Fondul Monetar International, precizand ca dupa ce a fost castigata increderea pietei internationale se poate finanta un deficit mare fara sa fie nevoie de ajutorul institutiilor financiare, scrie News.

Se modifica regulile pentru amanarea ratelor. Florin Citu: Masurile nu vor fi la fel de generoase

Regulile pentru amanarea ratelor bancare vor fi modificate, astfel incat sa poata fi aplicate si anul viitor, dar masurile nu vor mai fi la fel de generoase ca in prezent, a anuntat Florin Citu,.

Florin Citu, despre noi solutii de amanare a ratelor: Masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale

Suntem in discutii cu sistemul bancar pentru a gasi solutii de amanare a ratelor, dar masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale, a declarat marti, la Europa FM, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Lucrez, impreuna cu sistemul bancar, pentru acea masura care a amanat ratele pe doua luni de zile Masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca se poarta discutii cu sistemul bancar pentru a gasi solutii de amanare a ratelor. Lucrez, impreuna cu sistemul bancar, pentru acea masura care.

Florin Citu anunta ca anul viitor vor continua majoritatea masurilor - somaj tehnic, amanarea platii ratelor - chiar daca poate nu in aceeasi forma

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, ca unele masuri luate de Guvern, cum ar fi somajul tehnic, IMM Invest sau amanarea platii ratelor, au functionat anul acesta si ca vor putea continua anul viitor, dar poate nu vor avea aceeasi forma.

Florin Citu: Nu crestem taxele. E o manipulare ordinara marca PSD Nu vad de ce salariile demnitarilor n-ar trebui sa fie plafonate si anul viitor

Florin Citu, ministrul Finantelor, a insistat, din nou, ca nu va creste taxele de la anul, asa cum fals sustine PSD. Citu a afirmat ca declaratiile liderilor social-democrati despre intentiile liberalilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )