Libnet.ro
UNICEF

01:05

O gospodarie din Romania are venituri de 5.119 lei pe luna. Aproape toti banii merg pe cheltuieli curente

Adevărul Adevărul,
O gospodarie din Romania are venituri de 5.119 lei pe luna. Aproape toti banii merg pe cheltuieli curente

Veniturile totale medii lunare ale unei gospodarii din Romania, in termeni nominali, au fost de 5. 119 lei in primul trimestru al acestui an, din care s-au cheltuit in medie 4. 269 de lei, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate vineri. continuă pe Adevărul

First Bank vine in sprijinul comunitatii americane din Romania

First Bank anunta ca, incepand din aceasta luna, cetatenii americani din Romania pot incasa cecurile oferite de guvernul american drept asistenta financiara pentru contracararea impactului economic provocat de pandemie.

RAPORT SALVATI COPII: Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana

Reprezentantii Salvati Copiii afirma ca, in urma unei cercetari facute de organizatie, a reiesit ca Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Totodata, mai putin de 2% din acestea beneficiaza de servicii publice de asistenta sociala. Analiza a fost facuta in perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020, pe un esantion de 1. 122 de beneficiari ai programelor organizatiei, potrivit News. ro.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

MAE: Lituania interzice de luni accesul pentru rezidentii din Romania

Guvernul din Lituania a hotarat ca, incepand din data de 13 iulie, sa interzica accesul pe teritoriul tarii a celor care vin din Romania, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un comunicat.

Grecia: Toti turistii care intra in tara trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19 29 de turisti din Romania si Bulgaria, depistati cu COVID-19 la vama Kulata Promachonas

Presa greaca scrie ca 29 de turisti din Romania si din Bulgaria au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 dupa testele pe care le-au facut vineri, 10 iulie, la punctul de frontiera Kulata-Promachonas. Guvernul de la Atena a decis ca, incepand de marti, toti turistii care intra in tara prin vama Kulata-Promachonas, singurul punct de frontiera terestru deschis in acest moment, trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19. Testul nu trebuie sa fie mai vechi de 72 de ore, potrivit presei elene.

CEZ ar putea ingheta procesul de vanzare a activelor din Romania

Grupul ceh de utilitati CEZ nu este presat de timp in procesul de retragere de pe piata din Romania .

Primul efect direct al cresterii numarului de cazuri de COVID-19: MAE confirma ca autoritatile olandeze recomanda 14 zile de izolare la domiciliu celor care vin din Romania

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe confirma caautoritatile olandeze recomanda,incepand cu data de 9 iulie, cetatenilorcare se deplaseaza din Romania in Olanda sa se auto-izolezela.

Pretul locuintelor din Romania a avut in T1 a sasea crestere din UE

Locuintele din Romania s-au scumpit cu 3,3% in primul trimestru fata de cel precedent, fiind a sasea.

Atac cibernetic asupra unui spital din Romania: ce au cautat hackerii

Un spital din Romania a fost tinta unui atac cibernetic. Hackerii au reusit sa cripteze si sa blocheze baza de date de la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea. Spitalul.

Digitalizare la MMPS. Alexandru: Administratia din Romania a ramas mult in urma

Institutiile din subordinea Ministerului Muncii au termen pana in 15 august sa implementeze solutii pentru comunicarea online cu cetatenii, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Potrivit acesteia, lumea s-a schimbat, iar administratia din Romania a ramas mult in urma, potrivit Mediafax. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, pe Facebook, ca romanii care vor sa comunice cu Casele de Pensii, Agentiile pentru Ocuparea Fortei de Munca sau cu Autoritatea pentru Plati si Inspectii Sociale vor putea sa faca acest lucru in sistem electronic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )