Libnet.ro
UNICEF

11:17

INS: in 2018, economia a crescut cu 4,1%, mai putin decat estimase Comisia de Prognoza

Adevărul Adevărul,
INS: in 2018, economia a crescut cu 4,1%, mai putin decat estimase Comisia de Prognoza

Economia romaneasca a crescut anul trecut 4,1%, serie bruta, fata de 2017, arata primele estimari publicate joi de Institutul National de Statistica INS). in noiembrie, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) a redus de la 5,5% la 4,5% estimarea privind cresterea produsului intern brut in 2018. continuă pe Adevărul

INS: n 2018, economia a crescut cu 4,1%, aproape la jumatate din ritmul de crestere din 2017

Produsul intern brut in trimestrul IV 2018 a fost, in termeni reali, mai mare cu 0,7% comparativ cu trimestrul III 2018, iar fata de acelasi trimestru din anul 2017, Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,1% pe seria bruta si de 4,0% pe seria ajustata sezonier, a anuntat joi Institutul National de Statistica. Evolutia de anul trecut confirma decelerarea la aproape jumatate fata de ritmul din 2017 si face greu plauzibila o revenire la cresterea pe care se bazeaza coalitia de guvernare- 5. 5% pentru acest an, in conditiile in care principalii parteneri comerciali ai Romaniei trec printr-o perioada de incetinire a economiilor lor.

Electrica va investi in reteaua de distributie mai putin decat anul trecut

Electrica si-a propus pentru acest an realizarea unui nivel de investitii de 608 milioane de lei in total in reteaua de distributie, cu 35% mai putin decat anul trecut, dar cu aproximativ 43% mai mult decat obligatia impusa de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

PETRE DAEA: Romanii mananca astazi mai putin peste decat cormoranii

Romanii mananca astazi mai putin peste decat cormoranii, insa Ministerul Agriculturii nu da bani pentru cormorani, desi sunt dusmanul numarul unu al pisciculturii, a declarat, marti, ministrul de resort, Petre Daea, in comisiile reunite pentru buget, finante si banci din Parlament.

Lucruri mai putin stiute despre Razboiul de Independenta din 1877: Bietii soldati ai nostri mananca numai porumb fiert

Cele mai sangeroase batalii din timpul Razboiului de Independenta al Romaniei au avut loc in timpul Asediului Plevnei. Romanii au intrat increzatori intr-un razboi despre care credeau ca se va incheia rapid, insa lucrurile au stat cu totul diferit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )