Libnet.ro
UNICEF

09:45

INS: Decesele din septembrie au fost mai putine decat cele din august Efectele crizei sanitare asupra fenomenelor demografice sunt vizibile

Hotnews Hotnews,
 INS: Decesele din septembrie au fost mai putine decat cele din august Efectele crizei sanitare asupra fenomenelor demografice sunt vizibile

Efectele crizei sanitare asupra fenomenelor demografice sunt vizibile, in cazul deceselor, in special in lunile aprilie, iunie, iulie, august si septembrie 2020, cand s-au inregistrat cresteri fata de lunile aprilie, iunie, iulie, august si septembrie 2019, arata Institutul National de Statistica intr-un comunicat transmis marti dimineata. continuă pe Hotnews

Locurile din casa ta mai murdare decat vasul de toaleta. Sunt 10 la numar si le atingi zilnic

Daca pana acum ai crezut ca vasul de toaleta este cel mai murdar obiect din casa ta, te-ai inselat amarnic. Specialistii iti spun adevarul despre cele 10 locuri pline de bacterii. Clasamentul este cu adevarat surprinzator! Care sunt, de fapt, cele mai murdare locuri din casa Cu siguranta credeai ca baia este locul cu cele .

Presedintele Iohannis sa aiba mai putine opinii partinice, recomanda Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa exprime mai putine opinii partinice, a declarat, luni, Daci.

Vetro Solutions estimeaza afaceri de 14 milioane euro in 2020, cu aproape 30% mai mari decat anul trecut

Vetro Solutions, companie romaneasca specializata in distributia de medicamente si servicii dedicate medicinei veterinare, estimeaza ca va incheia anul 2020 cu o cifra de afaceri de 14 milioane euro, in crestere cu 28,4% fata de anul anterior si cu un profit net cu 45% mai mare decat in 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

Mai putine cazuri noi de COVID la Cluj, dar mai multi pacienti in spitale

In ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate 485 de persoane infectate cu noul coronavirus. Numarul ramane in continuare foarte ridicat, chiar daca e in scadere fata de vineri, cand au fost inregistrati 722 de clujeni infectati.

Schimb intens de replici pe tema pietelor, pe B1 TV. Robert Cazanciuc: PNL e mult mai rau decat coronavirusul Florin Roman: Pietele le-ati inchis dumneavoastra cu gaze lacrimogene si bastoane (VIDEO)

Cu alegerile parlamentare tot mai aproape, studioul B1 TV a fost din nou scena unei dezbateri electorale aprinse intre PNL si PSD, de aceasta data cu Florin Roman si Robert Cazanciuc in rol de protagonisti.

Galaxy S21 se va lansa mai repede decat de obicei: care este adevaratul motiv al deciziei Samsung

Samsung se grabeste sa lanseze viitoarea serie de terminale Galaxy S21 cat mai repede, iar motivele din spatele initiativei nu au fost clare, pana acum. Mai multe surse au confirmat in.

Samsung va lansa Galaxy S21 in ianuarie, cu peste o luna mai devreme decat in 2020 - presa

Samsung va lansa noua generatie a telefoanelor sale de varf de gama Galaxy S in ianuarie, si nu in martie, cum s-a intamplat anul trecut, scrie Reuters. Compania spera sa castige cota de piata in lupta cu Apple, cu Huawei, dar si cu companii mai mici precum Xiaomi sau Oppo. Presa IT a scris ca S21 va avea o camera foto imbunatatita fata de S20 si va veni cu senzori noi.

Persoanele fizice pot subscrie, de astazi, pentru titlurile de stat Fidelis. Riscurile ce trebuie avute in vedere. Castigul, mai mare decat la depozite

De astazi si pana pe 27 noiembrie, romanii pot subscrie pentru titlurile de stat prin programul Fidelis, ce vor fi ulterior listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), optiune buna pentru cei care doresc sa le vanda mai repede, din diverse motive. De precizat ca multi au vandut pe piata dupa listarea din vara pentru a obtine un castig rapid, iar acum o pot face din nou. Ramane de vazut si care e capacitatea de absorbtie a lor prin bursa de catre fondurile de investitii principalii cumparatori), in sensul ca deja au cumparat mult dupa la listarea din vara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )