Libnet.ro
UNICEF

13:15

INS: Importurile cresc de doua ori mai repede decat exporturile. La cat a ajuns deficitul comercial

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INS: Importurile cresc de doua ori mai repede decat exporturile. La cat a ajuns deficitul comercial

La o zi dupa noul avertisment al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, cu privire la costurile cresterii economice bazate exclusiv pe consum, Statistica vine si confirma ingrijorarea exprimata: deficitul comercial continua sa creasca. In primul semestru. continuă pe Wall-Street Ro

Motivul pentru care Andreea Balan merge la psiholog. A schimbat de doua ori terapeutul pana acum

Cantareata Andreea Balan a vorbit despre importanta psihologului in viata ei si motivul care a determinat-o sa schimbe pana acum terapeutul de doua ori. Ea a facut dezvaluiri importante, scotand la iveala lucruri pe care putini le stiau despre ea. Andreea Balan, despre importanta psihologului Cantareata Andreea Balan pune mare pret pe linistea ei, motiv .

De ce femeile traiesc mai mult decat barbatii. Studiul care raspunde la aceasta intrebare

Majoritatea au auzit macar o data faptul ca femeile traiesc mai mult decat barbatii. Ei bine, este adevarat, cifrele nu mint. Conform time. com, datele ultime inregistrate de americani arata ca barbatii din acea tara traiesc mai putin decat femeile, pana la aproximativ 76 de ani, iar femeile ajung sa supravietuiasca pana la 81. De ce .

ELCEN, obligata sa vanda energia la pret mai mic decat costul de productie. Aceasta abordare nu poate conduce decat la faliment

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa.

O plimbare cu trotineta electrica polueaza mai mult decat una cu autobuzul diesel: Studiu

Trotinetele electrice sunt mai putin ecologice decat au sustinut initial companiile care opereaza aplicatii de inchiriere, potrivit unui nou studiu care arata ca o calatorie cu un e-scooter este, in general, mai poluanta decat una cu alte tipuri de mopede electrice sau chiar intr-un autobuz cu motor diesel standard. Impactul real al acestor vehicule depinde foarte mult de modul in care sunt fabricate, ce alt mijloc de transport inlocuiesc cand sunt folosite si de durata lor de viata.

SIERRA QUADRANT: ANRE obliga ELCEN sa vanda energia electrica la pret mai mic decat costul de productie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat - falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa.

eMAG da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Galaxy Note 8, mai ieftin decat vechitura pe care o ai tu

EMAG are iar oferte bune la televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei. Daca planuiesti sa-ti innoiesti aparatura din casa sau pe cea din buzunar, merita sa arunci o privire pe ofertele celui mai mare magazin online din Romania. Pana si Samsung Galaxy Note 8 a ajuns la un pret foarte accesibil, in ciuda faptului .

Deficitul balantei comerciale la jumatatea acestui an: 7,7 miliarde de euro, cu peste 1,3 miliarde mai mare decat cel de la jumatatea anului trecut

In primele 6 luni, exporturile romanesti au fost in valoare de 34,89 miliarde euro, iar importurile CIF au insumate 42,58 miliarde euro, ducand deficitul balantei comerciale la 7,69 miliarde euro. Fata de primele 6 luni din anul trecut, deficitul comercial de la jumatatea acestui an e mai mare cu peste 1,3 miliarde de euro.

Gerard Pique, despre cum este sa joci la Barcelona: Niciun alt club din lume nu are o presiune mai mare decat noi

Gerard Pique a sustinut o conferinta de presa in America, acolo unde Barcelona va sustine doua amicale in fata gruparii din Italia, Napoli. Fundasul catalan a vorbit despre presiunea pe care o simt jucatorii blaugrana si accidentarea lui Messi, dar si despre venirea lui Griezmann.

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )