Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS: Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INS: Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3

In trimestrul III 2020, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 5,6%, insa fata de acelasi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a inregistrat o scadere cu 6,0%. in perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2020, comparativ. continuă pe Wall-Street Ro

INS: PIB a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, fata de precedentul, dar a scazut cu 6% fata de anul trecut

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, fata de trimestrul anterior, dar a scazut cu 6% fata de acelasi trimestru din anul 2019, potrivit datelor semnal anuntate vineri de Institutul National de Statistica INS).

INS: PIB-ul Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, comparativ cu trimestrul anterior, dar a scazut cu 6% fata de aceeasi perioada din anul 2019

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei a inregistrat o crestere de 5,6% in trimestrul 3, comparativ cu semestrul anterior, pe seria ajustata sezonier, se arata in datele semnal publiate vineri de Institutul.

Ionel Danca, despre datele anuntate de INS: Confirma ca Guvernul liberal a reactionat rapid si eficient si a administrat bine economia in cea mai grea perioada de criza din ultimii 30 de ani

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, reactioneaza dupa ce Institutul National de Statistica a anuntat, vineri, ca Produsul Intern BrutPIB) al Romaniei a inregistrat o crestere de 5,6% in.

INS: Economia a scazut in primele 9 luni cu 5,1%. in toamna, PIB-ul a avansat cu 5,6% fata de trimestrul anterior

In primele 9 luni din acest an, Produsul intern brut a scazut, comparativ cu perioada similara de anul trecut cu 5,1% pe seria bruta si cu 4,6% pe seria ajustata sezonier, a transmis vineri INS. in toamna lui 2020 fata de toamna trecuta, contractia a fost de 6%. Estimarile semnal precum si cele provizorii ale Produsului intern brut trimestrial sunt afectate de dificultatile create de criza pandemica si de instituirea starii de urgenta si a starii de alerta. Aceste dificultati au fost legate de colectarea datelor de baza care reprezinta intrari pentru conturile nationale si s-au concretizat printr-o crestere a ratei de non-raspuns, mai spune INS.

INS: Salariul mediu brut a fost de 5.414 lei in septembrie. Ce bugetari castiga peste 8.500 lei

Castigul salarial mediu nominal net a fost, in septembrie, de 3. 321 de lei, in crestere fata de luna precedenta cu 46 lei +1,4%), iar castigul salarial mediu nominal brut s-a situat la 5. 414 lei, mai mare cu 77 de lei +1,4%), arata datele publicate de Institutul National de Statistica INS).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4016 seconds )