Libnet.ro
UNICEF

11:15

INS: Rata somajului a fost de 5,2% in luna iunie

Adevărul Adevărul,
INS: Rata somajului a fost de 5,2% in luna iunie

In luna iunie, rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 5,2%, acelasi nivel cu cel inregistrat in luna precedenta, potrivit datelor anuntate joi de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Rata somajului este in crestere si ar putea ajunge la 6,5% in acest an

Rata somajului este in crestere si ar putea ajunge la 6,5% in acest an, insa Romania ramane sub media europeana de 7,1% sau cea din Statele Unite de 11%, in iunie 2020, reiese dintr-o analiza publicata de KeysFin, conform Agerpres.

Activele nete ale fondurilor deschise locale au crescut in luna iunie cu 2,4%

Fonduri deschise locale Cele mai performante 5 fonduri in ultimele 12 luni au inregistrat randamente anuale nete intre 4,8% si 10,5%; pe un orizont de 36 de luni, cele mai performante 5 fonduri au avut randamente cuprinse intre 25,5% si 40,5% , ob and 254;inute de-a lungul ultimilor 3 ani de zile fata de luna iunie 2017).

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in iunie

In iunie, luna in care in majoritatea statelor membre ale UE au inceput sa fie ridicate restrictiile menite sa opreasca raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), rata somajului a urcat la 7,1%, de la 7% in mai, in timp ce in zona euro rata somajului a crescut la 7,8%, de la 7,7%, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres.

Armistitiu in Portland: Agentii federali se retrag din oras. FBI a cerut interventie federala inca din luna iunie

Agentii federali desfasurati in orasul Portland, vor incepe o retragere etapizata de joi, a anuntat guvernatorul statului Oregon, Kate Brown, relateaza Associated Press. FBI a numit protestele criza nationala inca din iunie, potrivit unui memo intern dezvaluit de The New York Times.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )