Libnet.ro
UNICEF

16:30

Preturile au crescut cu 2,2%, in octombrie. Cele mai mari scumpiri

Adevărul Adevărul,
Preturile au crescut cu 2,2%, in octombrie. Cele mai mari scumpiri

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,2% in luna octombrie, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

INS: Cartofii si chiriile, printre cele mai mari cresteri de preturi. Topul scumpirilor in octombrie

Cele mai recente date ale Institutului National de Statistica INS) arata ca rata anuala a inflatiei a coborat la 2,2% in octombrie, fata de 2,5%, cat era in septembrie. Marfurile alimentare s-au scumpit cu.

Black Friday la Fashion Days. Cele mai mari reduceri la haine si accesorii de firma

Ziua cea mare, ziua reducerilor se apropie. Iubitorii de moda sunt asteptati pe site-ul Fashion Days cu reduceri fabuloase la haine si accesorii. Cel mai asteptat eveniment de shopping online este la un click.

Perchezitii la una dintre cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Satu Mare

Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara au efectuat, astazi, 42 de perchezitii domiciliare in judete Satu Mare si Bihor, pentru destructurarea unei importante retele de contrabanda cu tigari.

Cele mai bune chiftele de peste. Reteta mai putin stiuta de catre gospodine

Va prezentam in articolul de mai jos cum se fac cele mai bune chiftele de peste, potrivit unei retete mai putin stiuta de gospodine. Chiftelele din peste nu este o reteta prea des gatita deromani. O face mai des populatia care traieste langa ape. Oricum, bine ar fi daca acest fel ar fi preparat macar .

Scandal urias la Puterea Dragostei. Cele mai cunoscute concurente, jigniri fara precedent

Doua dintre cele mai cunoscute concurente de la Puterea Dragostei se afla intr-un razboi urias. Vedetele de la Kanal D si-au adus jigniri fara precedent, spre uimirea fanilor. Scandal fara precedent la Puterea Dragostei Andra Volos si Ella se numara printre cele mai indragite si cunoscute concurente din istoria show-ului matrimonial Puterea Dragostei. Desi nu .

VIDEO Care sunt cele mai bune baruri din lume

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, anuntaCNN.

Cum se pregateste unul dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier si decoratiuni de Black Friday

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier si decoratiuni interioare a anuntat, de Black Friday, oferte special create pentru clientii romani, estimand vanzari duble fata de anul trecut.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa in ziua cu cele mai multe decese

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa de la ora 19. Evenimentul de la Palatul Cotroceni are loc in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe decese.

Becuri aprinse si martori de bord la Opel Astra H. Ce semnificatii au si care sunt cele mai grave avertizari

Opel Astra H este o masina compacta si practica pentru orice familie. Aceasta a fost conceputa de catre inginerii germani inca din anul 1991, in momentul de fata ea aflandu-se la a cincea generatie. A avut un succes international datorita fiabilitatii, confortului si mai ales economiei. in Marea Britanie, este cunoscuta sub numele de Vauxhall .

in plina pandemie, apartamentele s-au scumpit din nou. Cat costa in medie, metrul patrat in cele mai importante orase ale tarii

Preturile au continuat sa creasca in domeniul imobiliar, in ciuda pandemiei de COVID-19. Astfel, tarifeleapartamentelor s-au majorat cu 2,4% in luna octombrie a anului in curs, fata de septembrie, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )