Libnet.ro
UNICEF

14:45

IN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Deficitul comercial al tarii noastre a crescut cu 34%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Deficitul comercial al tarii noastre a crescut cu 34%

Deficitul comercial al tarii noastre a avansat cu 33,9% in primele trei luni ale anului curent, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 3,645 miliarde de euro, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Numarul de portari in retelele Digi a crescut cu 37%

Numarul de portari in retelele Digi a crescut cu 37% in primele patru luni din 2019, fata de aceeasi perioada din anul anterior, pana la 124. 755, reiese din datele operatorului telecom, publicate astazi, pe baza informatiilor comunicate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), prin intermediul site-ului portabilitate. ro.

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ACESTUI AN: Valoarea castigurilor acordate de Loteria Romana a depasit 71 milioane euro

Loteria Romana a acordat, in primele patru luni din acest an, peste 2,163 milioane de castiguri, in valoare totala de peste 71,35 milioane de euro.

PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019, Telekom Romania raporteaza scaderea veniturilor consolidate cu 4,4%

Nicolas Mahler, Director Executiv Financiar, Telekom Romania: Vom continua sa lucram la optimizarea costurilor pentru a ne sustine investitiile viitoare Veniturile consolidate ale grupului Telekom Romania in primul trimestru al anului curent incheiat la 31 martie 2019) au fost de 216,6 milioane de euro, in scadere cu 4,4% fata de perioa-da similara a anului trecut, arata datele publicate, ieri, de OTE Group.

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 1,25 miliarde de euro in martie si a depasit 3,6 milarde de euro la 3 luni

Luna martie a mai adaugat la factura Romaniei la extern inca 1,25 miliarde de euro. Cu atat a crescut deficitul comercial diferenta dintre exporturi si importuri) intr-o singura luna. In aceste conditii, dupa 3 luni din an, deficitul comercial a ajuns.

IN URMA CRESTERII CHELTUIELILOR MAI RAPID DECAT VENITURILE Electroaparataj - profit de numai 2.500 lei, in primul trimestru

Electroaparataj Targoviste ELJ), producator de aparate electrice controlat de fondul de Broadhurst Investments a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de doar 2. 552 de lei, cu mult sub cel raportat pentru aceeasi perioada a anului trecut, de 186. 766 lei, ca urmare a cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

STUDIU GFK PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata, in scadere cu 2%

Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata a marcat o scadere de aproape 2% fata de primele trei luni ale anului trecut, ajungand la o valoare de 700 milioane de euro in primul trimestru din 2019, arata un studiu Gfk Temax.

Piata electro - IT scade cu 2% in trimestrul intai 2019

Cu o valoare de 700 milioane de euro in primul trimestru din 2019, piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata a marcat o scadere de aproape 2% fata de primele trei luni ale anului trecut.

Impresarul Mino Raiola, suspendat trei luni de Federatia Italiana de Fotbal

Federatia Italiana de Fotbal a decis, miercuri, suspendarea pe o perioada de trei luni a lui Mino Raiola, agentul unor jucatori importanti ai Europei, precum Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic sau Matthijs de Ligt.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,30%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,30%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )