Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romanii beau din ce in ce mai mult

Adevărul Adevărul,
Romanii beau din ce in ce mai mult

Romanii beau din ce in ce mai mult, de la an la an, iar mare parte dintre ei prefera berea, care se mentine ca cea mai consumata bautura alcoolica, insa nu se dezic nici de vin, rachiu sau coniac, arata datele Institutului National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Studiu: Romanii cumpara tot mai mult hrana specializata pentru animalele de companie (P)

Un animal de companie exista in cam o treime din locuintele sau gospodariile romanilor, destul de putin fata de vecinii bulgari. Proprietarii sunt foarte grijulii cand vine vorba despre necesitatile animalelor si, mai.

Studiu: Romnii ar plati cu 30% mai mult pentru produsele fabricate n tara

Cand vine vorba despre produsele alimentare, de ingrijire personala si de curatenie, consumatorii romani pun calitatea si siguranta pe primul loc, arata un studiu din domeniul retailului. Mai mult de trei sferturi dintre cei ce aleg cu precadere produsele Fabricat in Romania ar fi dispusi sa plateasca cu 30% in plus, in medie, pentru acestea.

Crezi ca acum e frig? Meteorologii anunta ca temperaturile scad si mai mult

Vesti proaste pentru cei carora nu le prieste deloc vremea din aceasta perioada. Meteorologii anunta ca, in urmatoarele zile, temperaturile vor scadea dramatic. Citeste mai mult.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Eurobarometru alegeri 2019: Romanii, printre cei mai ingrijorati europeni cu privire la transparenta campaniilor electorale

Romanii sunt printre cei mai ingrijorati cetateni europeni cu privire la transparenta alegerilor, potrivit celui mai recent sondaj Eurobarometru. Una dintre cele mai mari ingrijorari ale romanilor se.

Secretar de stat n Ministerul Sanatatii: Sanatatea va fi o prioritate cnd va primi mai mult de 8% din PIB

Sanatatea va deveni o prioritate atunci cand se vor aloca peste 8 procente din PIB acestui domeniu, iar fiecare cetatean isi va face controalele medicale la termen si va asculta sfaturile medicilor, a afirmat luni Cristian Grasu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

Alerta meteo de la ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub cod galben de fenomene periculoase imediate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania,.

Un nou CUTREMUR violent: 6,3 grade si SUTE de victime! Specialistii din mai multe tari sunt in alerta

Cel putin 700 de persoane au fost ranite in urma unui cutremur de 6,3 grade pe scara Richter, produs duminica in Iran, in apropierea zonei de frontiera cu Irak, anunta NDTV. Seismul a mai fost simtit de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )