Libnet.ro
UNICEF

08:00

Salariul mediu net a crescut cu 41 de lei in iunie TABEL

Adevărul Adevărul,
Salariul mediu net a crescut cu 41 de lei in iunie TABEL

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie, nominal, cu 15,5% fata de aceeasi luna a anului anterior, la 3. 142 lei, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 11,2%, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Domeniul in care salariul mediu net a crescut cu aproape 50% si a depasit, astfel, 8.000 de lei

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 142 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 41 lei +1,3%). Valorile cele mai mari ale salariului mediu nominal net au fost inregistrate.

INS: Domeniul in care salariul mediu net a crescut cu aproape 50% si a depasit suma de 8000 de lei! Nu este vorba de IT

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 142 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 41 lei +1,3%), cele mai mari valori fiind inregistrate in domeniul fabricarii produselor de cocserie s.

Domeniul in care salariul mediu net a crescut cu aproape 50% si a depasit suma de 8000 de lei. Cifrele au fost anuntate de INS

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 142 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 41 lei +1,3%), cele mai mari valori fiind inregistrate in domeniul fabricarii produselor de.

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie cu 15,5%

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie, nominal, cu 15,5% fata de aceeasi luna a anului anterior, la 3. 142 lei, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 11,2%, potrivit datelor transmise astazi de Institutul National de Statistica INS).

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie, nominal, cu 15,5% fata de aceeasi luna a anului.

Diferente uriase intre cel mai mic si cel mai mare salariu mediu net. Cat de bine o duc cei din administratia publica

Datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS) scot la iveala diferentele uriase dintre veniturile romanilor, existand situatii in care salariul mediu dintr-un anumit domeniu este si de 4 5 ori mai mare decat cel mai mic venit net lunar.

Un angajat roman a luat in iunie un salariu mai mare cu 420 de lei decat acum un an. Cele mai mari cresteri salariale le-au avut angajatii din constructii si invatamant

Potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica, salariul mediu net a fost in luna iunie de 3142 lei, mai mare cu 41 de lei fata de luna anterioara si cu 420 de lei mai mult decat anul trecut. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului 8245 lei), iar cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte 1776 lei). Angajatii din constructii si-au vazut lefurile din iunie mai mari cu aproape 50% fata de iunie 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )