Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul Transporturilor nu exclude varianta insolventei in cazul CFR Marfa: Luam in calcul mai multe variante

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor nu exclude varianta insolventei in cazul CFR Marfa: Luam in calcul mai multe variante

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, nu exclude varianta insolventei in cazul CFR Marfa, companie aflata de ani de zile pe pierderi. Ministrul a declarat intr-un interviu pentru News. ro ca sunt analizate mai multe variante, urmand sa se ia o decizie in urmatoarele saptamani. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: CFR Calatori negociaza achizitia a 100 de trenuri de tip Sageata albastra

CFR Calatori negociaza achizitia a 100 de trenuri rulate de tip Sageata albastra, urmand sa finalizeze negocierile cu firme europene pana la sfarsitul anului, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Sova, intr-un interviu pentru News. ro. in ceea ce priveste CFR SA, ministrul spune ca anul viitor va cere Guvernului bani mai multi pe care societatea sa-i foloseasca la reparatii si intretinere.

Incident pe calea ferata. Doua vagoane ale unui tren al CFR Marfa s-au desprins din mers

Doua vagoane ale unui tren de marfa incarcat cu zgura granulata, apartinand CFR Marfa, s-au desprins din mers, intre Ploiesti Est si Dambu. Cele doua vagoane s-au desprins din mers, deoarece a cedat.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de control la Aeroportul Baneasa. Verificari privind aterizarea avionului lui Jean Claude Juncker

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a trimis marti Corpul de control la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aeroportul din Baneasa, pentru a verifica daca expertii institutiei au respectat procedurile in cazul aterizarii avionului presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, au declarat, marti, pentru News. ro, surse oficiale din Ministerul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor si-a trimis Corpul de Control la Compania Aeroporturi dupa ce Dancila a ratat ntlnirea de luni cu Juncker

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la Compania Aeroporturi Bucuresti pentru a verifica modul in care au fost respectate procedurile in cazul aterizarii aeronavei presedintelui Comisiei Europene, Jean -Claude Juncker, au declarat reprezentantii ministerului pentru Mediafax.

Ministrul Transporturilor o contrazice pe Corina Cretu: Ministerul a transmis Comisiei Europene 14 proiecte majore

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat luni ca institutia pe care o conduce a transmis Comisiei Europene 14 proiecte majore in valoare de 3,78 miliarde euro, iar cel pentru Magistrala 6 este ultimul, urmand a fi depuse si alte proiecte, contrazicand-o astfel pe comisarul european, Corina Cretu. Potrivit acesteia, ultimul proiect depus de Romania pe Programul Operational Infrastructura Mare este metroul Gara de Nord Otopeni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )