Libnet.ro
UNICEF

08:30

Proiectul de OUG pentru modificarea Legii Insolventei, pe ordinea de zi a Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Proiectul de OUG pentru modificarea Legii Insolventei, pe ordinea de zi a Guvernului

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul insolventei se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de joi. continuă pe Hotnews

UPDATE Proiectul de OUG pentru modificarea Legii Insolventei, adoptat de Guvern. Teodorovici: ANAF va avea o procedura clara cnd va cere conversia crentelor n actiuni sau falimentul

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul insolventei a fost adoptat joi de Guvern.

OUG pentru modificarea legii insolventei

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de astazi un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul insolventei.

Ordonanta pentru modificarea Legii Insolventei, adoptata de Guvern. Specialistii spun ca e vorba despre o nationalizare mascata

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul insolventei a fost adoptat joi de Guvern.

Principalele modificari aduse Legii insolventei. Ce se intampla cu firmele aflate in prezent in aceasta procedura

Guvernul a adoptat joi proiectul ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul insolventei, care prevede printre altele transformarea creantelor bugetare in actiuni. Ministrul Finantelor a explicat ce se va intampla cu firmele aflate in prezent in insolventa.

PSD trece la modificarea Legii Adunarilor Publice / Raspunsul lui Carmen Dan, intrebata daca Jandarmeria ar trebui sa aiba abilitatea de a face anchete (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca este necesara modificarea Legii Adunarilor Publice, dat fiind ca prevederile actuale sunt vechi si depasite de realitate. Social-democrata a precizat ca se va.

CCR discuta sesizarea lui Iohannis pe Legea pentru modificarea Statutului alesilor locali

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea Statutului alesilor locali. Pe 1 august, presedintele Klaus Iohannis a trimis.

Judecatorii CCR, asteptati sa se pronunte asupra Codului de procedura penala, legii de organizare judiciara si statutului magistratilor

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarile transmise de Instanta suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis in legatura cu proiectul de modificare a Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea Legii privind organizarea judiciara, informeaza Agerpres.

CCR a admis sesizarea lui Iohannis privind modificarea Legii care sanctioneaza faptele de coruptie / Actul de coruptie trebuie sanctionat indiferent de beneficiarul folosului necuvenit

CCR a admis sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea care sanctioneaza faptele de coruptie, articolul care face refererire la infractiunea asimilata coruptiei, in sensul conditionarii savarsirii acesteia de obtinerea pentru sine a foloaselor materiale necuvenite fiind neconstitutional, relateaza Mediafax.

Efectul protestului din 10 august. Carmen Dan anunta modificarea legii adunarilor publice: Eu, ca ministru, mi asum acest demers

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, in timpul audierilor din Senat pe tema protestului din 10 august, ca isi va asuma un proiect de modificare a legii adunarilor publice. Ministrul nu a precizat care va fi forma exacta, sugerand ca va fi un proiect de lege prin referirea la dezbaterea sa in Parlament. Anuntul lui Dan vine la scurt timp dupa ce, in aceeasi comisie, prefectul Capitalei a cerut schimbarea cadrului legislativ.

Iordache anunta noi discutii pe legile justitiei, urmate de OUG, pentru corelarea cu observatiile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei speciale pentru Legile Justitiei, Florin Iordache, a anuntat marti ca, incepand de saptamana viitoare, va invita la discutii toti factorii implicati pentru a corela aceste acte normative cu observatiile Comisiei de la Venetia,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )