Libnet.ro
UNICEF

10:15

Curiosul caz al lui Eugen Teodorovici

Hotnews Hotnews,
 Curiosul caz al lui Eugen Teodorovici

Este ora pranzului si cei din presa primim invitatie de la ministerul Finantelor, ceva de genul: Domnul ministru Eugen Teodorovici va sustine declaratii de presa. E invitatia pentru maine. Am fost cazuri in care urma sa fie in aceeasi zi. Multi ajungem cu 20-30 minute inainte pentru a ne ocupa un loc bun in sala. Uneori ne cheama in holul institutiei pentru a nu pune intrebari. Cand e pe hol, mare lucru nu auzi din ce vorbeste, pentru ca distanta dintre noi si pupitru e mare. continuă pe Hotnews

Curiosul caz al lui Eugen Teodorovici

Este ora pranzului si cei din presa primim invitatie de la ministerul Finantelor, ceva de genul: Domnul ministru Eugen Teodorovici va sustine declaratii de presa. E invitatia pentru maine. Au fost cazuri in care urma sa fie in aceeasi zi. Multi ajungem cu 20-30 minute inainte pentru a ne ocupa un loc bun in sala. Uneori ne cheama in holul institutiei pentru a nu pune intrebari. Cand e pe hol, mare lucru nu auzi din ce vorbeste, pentru ca distanta dintre noi si pupitru e mare.

PNL cere DEMITEREA lui Eugen Teodorovici: Atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limita de bun simt trebuie sanctionate public drastic

PNL cere demiterea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce, la dezbaterile pe buget din comisii, acesta l-a facut urat si prost pe liberalul Florin Citu. De jignirile lui Teodorovici nu a scapat nici eu.

TEODOROVICI: Este putin probabil sa fie adoptata noua lista neagra a paradisurilor fiscale

Este putin probabil ca ministrii de Finante din UE sa adopte astazi noua lista neagra a paradisurilor fiscale, a declarat, la Bruxelles, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care prezideaza cea de-a treia reuniune a Consiliului pentru Afaceri Economice si Financiare ECOFIN), transmite Reuters.

Eugen Teodorovici: Au fost peste 250 de ofiteri SRI detasati la ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca peste 250 de ofiteri SRI au fost detasati la ANAF, informeaza Stiripesurse. ro. Asa e. ) au fost detasati din diferite structuri.

Eugen Teodorovici, explicatii dupa ce l-a jignit pe Florin Citu. Ministrul sustine ca a fost provocat de Opozitie: Categoric puteam sa folosesc si ghilimele

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu explicatii dupa ce l-a jignit pe liberalul Florin Citu. La dezbaterile pe buget din comisii, acesta l-a facut urat si prost pe senatorul PNL, atunci cand cel din.

Eugen Teodorovici lamureste scandalul cu Florin Citu

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, despre scandalul dincomisiile reunite de buget-finante. Va amintim ca in timp ce se discutau.

DUPA ATACURILE LA ADRESA LUI CITU SI MURESAN: PNL cere demiterea lui Eugen Teodorovici

PNL cere demiterea lui Eugen Teodorovici, dupa atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limita de bun simt si comportament civilizat la adresa lui Florin Citu si a lui Siegfried Muresan.

Eugen Teodorovici: inchidem propunerea de modificare pe OUG 114, pe zona de banci si Pilon 2

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca, in aceasta saptamana, MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114 in privinta bancilor si a Pilonului 2 de pensii, fixandu-si ca.

Eugen Teodorovici: N-as putea sa intru in logica presedintelui. Totul e facut in bataie de joc

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, face declaratii despre bugetul pe 2019. Dupa-amiaza avem si plenul pentru a vota bugetul. Speram sa se intample cat mai repede ca dupa sedinta sa-l.

Ministrii de Finante din UE au adoptat noua lista neagra a paradisurilor fiscale. Politico: Eugen Teodorovici, complet izolat, dupa ce anuntase o amanare a votului(VIDEO)

Ministrii de Finante din UE au adoptat noua lista neagra a paradisurilor fiscale! Decizia a fost luata la scurt timp dupa ce ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a prezidat reuniunea Consiliului.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )