Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guvernul plafoneaza pretul la gaze, cum a zis Darius Valcov

Adevărul Adevărul,
Guvernul plafoneaza pretul la gaze, cum a zis Darius Valcov

Ministerul Finantelor propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la 55 lei/Mwh pana la finalul lunii iunie 2021, se arata intr-un proiect de hotarare publicat pe site-ul institutiei. Acesta vine la numai doua zile dupa ce consilierul prim-ministrului Darius Valcov a anuntat ca Guvernul poate face acest lucru. continuă pe Adevărul

E oficial! GUVERNUL plafoneaza pretul la gaze dupa anuntul lui DARIUS VALCOV! ROMANIA risca un nou infringement

Ministerul Finantelor propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la 55 lei/Mwh pana la finalul lunii iunie 2021, se arata intr-un proiect de hotarare publicat pe site-ul.

Darius Valcov, anunt despre infrastructura: Se fac trei autostrazi, Canalul Dunare-Bucuresti si o statiune cu 160 de kilometri de partii

Darius Valcov a anuntat proiectele mari pe care le are Guvernul. Fostul ministru de Finante a vorbit despre construirea canalului Dunare-Bucuresti, trei autostrazi si o statiune montana cu 160 de kilometri de p?.

Darius Valcov descrie Romania viitorului la Antena 3 si pare propaganda

Consilierul de stat al premierului Viorica Dancila a fost invitat aseara la Antena 3. in acel context, Darius Valcov a facut o serie de declaratii ce par sa ilustreze Romania ca fiind raiul pe pamant. Conform spuselor lui Darius Valcov, Romania a inceput o dezvoltare extrem de accelerata si vom avea de beneficiat cu totii, [].

Darius Valcov: Pana la finalul anului incep licitatiile pentru 3 autostrazi si canalul Dunare-Bucuresti

Darius Valcov, consilierul prim-ministrului Viorica Dancila, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca pana la sfarsitul anului vor incepe licitatiile pentru canalul Dunare-Bucuresti si pentru cele trei autostrazi: Ploiesti-Brasov,.

Darius Valcov sustine ca amnistia fiscala este prevazuta in programul de guvernare: Se face, nu se discuta

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila, a declarat, luni seara, ca masura amnistiei fiscale este prevazuta in programul de guvernare si include stergerea datoriilor unor companii, el sustinand insa ca.

Darius Valcov: Aministia fiscala este prevazuta in programul de guvernare. Astfel de lucruri se fac, nu se discuta

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului Viorica Dancila, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca masura amnistiei fiscale este prevazuta in programul de guvernare si include stergerea datoriilor unor companii, el sustinand insa ca astfel de lucruri se fac, nu se discuta.

Darius Valcov: Economia Romaniei a crescut cu 24%. Nu va fi niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana cand PSD-ALDE isi va incheia mandatul

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, a sustinut luni seara la Antena 3 ca nu va exista niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana la momentul la care coalitia PSD-ALDE isi va incheia aplicarea programului de guvernare.

Darius Valcov, despre scandalul tablourilor din cimitir: Am ras si atunci si rad si acum pentru ca stiu ca nu este adevarat ce s-a spus despre mine

Darius Valcov a vorbit pentru prima data despre scandalul tablourilor care le-ar fi ascuns in cimitir. Consilierul premierului Dancila a negat cu vehementa acest episod si a declarat ca va fi achitat in acest.

Darius Valcov, anunt important pentru pensionari: Nu va exista niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana cand PSD-ALDE isi va incheia mandatul

Darius Valcov a sustinut la Antena 3 canu va exista niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana la momentul in care coalitia PSD-ALDE isi va incheia programul de guvernare. Acest program d.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )