Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministerul Muncii renunta la conferinta de prezentare a proiectului noii Legi a pensiilor. Proiectul va fi supus dezbaterii publice

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Muncii renunta la conferinta de prezentare a proiectului noii Legi a pensiilor. Proiectul va fi supus dezbaterii publice

Ministerul Muncii nu va mai face o conferinta de presa pentru prezentarea noii Legi a pensiilor, conform reprezentantilor institutiei. Acestia au precizat, pentru HotNews. ro, ca proiectul va fi publicat in dezbatere publica, iar apoi va fi dat un comunicat de presa spre seara. continuă pe Hotnews

Ministerul Muncii renunta la conferinta de prezentare a proiectului noii Legi a pensiilor

Ministerul Muncii nu va mai face o conferinta de presa pentru prezentarea noii Legi a pensiilor, conform reprezentantilor institutiei.

UPDATE Lia Olguta Vasilescu va sustine vineri o declaratie de presa privid proiectul noii Legi a pensiilor. Acesta va fi supus dezbaterii publice n aceasta seara la ora 21:00

Ministerul Muncii nu va mai face o conferinta de presa pentru prezentarea noii Legi a pensiilor, conform reprezentantilor institutiei. Acestia au precizat, pentru HotNews. ro, ca proiectul va fi publicat in dezbatere publica, iar apoi va fi dat un comunicat de presa spre seara. UPDATE Proiectul de lege privind sistemul public de pensii va fi publicat in aceasta seara la ora 21:00 pe site-ul Ministerului. Ministrul Muncii va sustine vineri o declaratie de presa la ora 12:00.

PSD a mai pregatit o TAXA! Ce se intampla cu PENSIILE PRIVATE ale romanilor, potrivit noii Legi a pensiilor

PSD a prezentat joi seara proiectul noii Legi a pensiilor. Documentul poate fi consultat AICI. Acesta propune ca administratorii de pensii private sa plateasca lunar Casei Nationale de Pensii o cota aplicata.

Lider de sindicat: Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele.

Ministerul Muncii a publicat noua lege a pensiilor. Schimbarile pe care trebuie sa le stie toti romanii

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat in dezbatere publica proiectul Legii pensiilor, care urmareste eliminarea inechitatilor dintre cei care au cotizat egal si primesc pensii diferite, dar si.

Ministerul Muncii nu poate sa ofere o cifra privind impactul noii Legi a pensiilor n buget. Totusi, potrivit calculelor noastre, acesta ar putea depasi 120 miliarde lei

Punctul de pensie va fi de 1. 265 lei in 2019, urmand a ajunge la 4. 256 lei in 2021, potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, urmeaza sa prezinte maine noua Lege a pensiilor. Ea a spus ca impactul asupra bugetului va fi dublu, dar institutia pe care o conduce sustine ca nu se stie exact cat vor costa. Practic, un calcul simplu ne arata ca cifra ar fi undeva in jur de 120 miliarde lei, suma pentru care Ministerul Finantelor va trebui sa gaseasca surse de finantare.

Legea pensiilor, publicata pe site-ul Ministerului Muncii

Ministerul Muncii a anuntat ca proiectul noii legi a pensiilor va fi pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei astazi la ora 21:00, iar actul normativ va fii prezentat vineri la ora 12:00 de catre Lia Olguta Vasilescu.

Hotnews: Impactul noii Legi a pensiilor in buget ar putea depasi 120 de miliarde de lei

Punctul de pensie va fi de 1. 265 de lei in 2019, urmand a ajunge la 4. 256 de lei in 2021, potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, urmeaza sa prezinte maine noua Lege a pensiilor. Ea a spus ca impactul asupra bugetului va fi dublu, dar institutia pe care o conduce sustine ca nu se stie exact cat vor costa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )