Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-a lansat First Bank. Va depasi ea performantele Piraeus Bank? O scurta trecere n revista

Hotnews Hotnews,
 S-a lansat First Bank. Va depasi ea performantele Piraeus Bank? O scurta trecere n revista

Marti s-a lansat oficial First Bank, fosta Piraeus Bank, cumparata de JC Flowers la mijlocul lunii septembrie 2018. incercarea americanilor de a -si impune brandul celei de-a 9-a banci de pe piata locala se face prin achizitia unor nume bancare sonore plasate la conducerea institutiei. Pentru clienti, semnalul e dat de declaratia acordata HotNews. ro de catre o persoana aflata la conducere. Aceasta a confirmat ca vor avea loc lansari de noi beneficii si produse. Conditiile contractelor aflate in derulare raman aceleasi cu cele incheiate cu fosta Piraeus. First Bank a instalat in fruntea CA pe Nicolae Danila, fost membru in CA al BNR, dar mai cunoscut ca executiv al BCR pana la privatizarea bancii. Conducerea executiva e asigurata de Dominic Bruynseels, alt fost executiv al BCR. continuă pe Hotnews

S-a lansat First Bank Va depasi ea performantele Piraeus Bank? O scurta trecere n revista

Marti s-a lansat oficial First Bank, fosta Piraeus Bank, cumparata de JC Flowers la mijlocul lunii septembrie 2018. incercarea americanilor de a -si impune brandul celei de-a 9-a banci de pe piata locala se face prin achizitia unor nume bancare sonore plasate la conducerea institutiei. Pentru clienti, semnalul e dat de declaratia acordata HotNews. ro de catre o persoana aflata la conducere. Aceasta a confirmat ca vor avea loc lansari de noi beneficii si produse. Conditiile contractelor aflate in derulare raman aceleasi cu cele incheiate cu fosta Piraeus. First Bank a instalat in fruntea CA pe Nicolae Danila, fost membru in CA al BNR, dar mai cunoscut ca executiv al BCR pana la privatizarea bancii. Conducerea executiva e asigurata de Dominic Bruynseels, alt fost executiv al BCR.

First Bank, noul brand sub care va opera Piraeus Bank, a inceput procesul de schimbare a identitatii de brand printr-un botez la care a participat si Ambasadorul SUA

First Bank, noul brand sub care va opera Piraeus Bank dupa preluarea de catre JC Flowers, a inceput procesul de schimbare a identitatii de brand de la sucursala din sediul central al bancii, moment marcat de taierea panglicii de catre Dominic.

INAUGURARE: FIRST BANK prima sucursala sub noua identitate de brand

Sucursala din sediul central al bancii FIRST BANK are o noua infatisare, iar pana la sfarsitul anului, toate cele 40 de sucursale din Bucuresti, precum si unitatea bancara din Alba Iulia vor purta noua identitate de brand a bancii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )