Libnet.ro
UNICEF

09:00

Serban Nicolae propune scutiri de taxe pentru cazinouri si pensiuni construite pe terenuri de la stat

Adevărul Adevărul,
Serban Nicolae propune scutiri de taxe pentru cazinouri si pensiuni construite pe terenuri de la stat

Antreprenorii care construiesc cazinouri, sali de jocuri de noroc, pensiuni, dar si afaceri cu energie regenerabila pe terenuri concesionate de la autoritatile locale precum insule sau grinduri, care acum nu sunt productive, vor beneficia de scutire de la impozite si taxe pe teren. Propunerea vine din partea senatorului Serban Nicolae care cere dezbaterea si aprobarea in procedura de urgenta a initiativei legislative. continuă pe Adevărul

Serban Nicolae propune scutiri de taxe si impozite pentru cazinouri, magazine, pensiuni, energie regenerabila in anumite zone ale tarii

Serban Nicolae, senatorul PSD care a propus amendamente privind gratierea coruptilor, a inregistrat la Senat un proiect de lege care prevede scutiri de taxe pentru cazinouri, sali de jocuri de noroc sau de.

Serban Nicolae vrea sa suspende pentru o luna aproape tot Codul Penal

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD si presedintele Comisiei juridice, le-a transmis colegilor din comisie o serie de amendamente pe care le-a depus la proiectul legii gratierii. Unul dintre acestea prevede.

Conducerea PSD se leapada de initiativa lui Serban Nicolae

Reactia puternica a strazii in mult discutata Ordonanta 13 i-a facut pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, si pe premierul Sorin Grindeanu, sa se delimiteze, cel putin declarativ, de amendamentul depus de senatorul PSD Serban Nicolae, prin care condamnatii pentru luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu pot fi gratiati.

Liviu Dragnea: M-am cam saturat sa fiu acarul Paun, orice initiativa in PSD eu sa decontez / Nu sunt de acord cu gratierea faptelor de coruptie, dar nici cu atacurile violente la adresa lui Serban Nicolae / Nu am discutat in partid despre cooptarea UDMR

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reiterat marti seara, la Antena 3, ca nu sustine amendamentele propuse de senatorul PSD Serban Nicolae privind gratierea inclusiv a celor condamnati pentru coruptie, subliniind ca exprima aceasta pozitie in calitate de sef al partidului. Eu cand exprim o pozitie, ea reprezinta PSD, a spus Dragnea, care a adaugat ca, in schimb, nu este de acord cu atacurile destul de violente la adresa lui Serban Nicolae, pentru ca nu putem contesta ideea de dezbatere. Liderul PSD a mai afirmat ca nu s-a discutat in interiorul partidului o posibila cooptare a UDMR la guvernare, dar ca, pe viitor, nu exclude nimic.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce Serban Nicolae a propus gratierea coruptiei: Categoric, nu sustin legea!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti dimineata, ca nu sustine amendamentele depuse de liderul senatorilor PSD Serban Nicolae la legea gratierii, printre care ar scapa de puscarie si condamnatii pentru coruptie. Unul dintre beneficiarii amendamentelor lui Serban Nicolae ar fi chiar Liviu Drganea.

Dragnea: M-am cam saturat sa fiu acarul Paun. Pentru oricine are initiativa in PSD, eu sa decontez... Nu sunt de acord nici cu atacurile violente la adresa lui Serban Nicolae

Nu sunt de acord cu gratierea faptelor de coruptie, dar nici cu atacurile destul de violente la adresa lui Serban Nicolae, a declarat Liviu Dragnea, care a mai precizat ca s-a cam saturat sa fie acarul.

Serban Nicolae: Categoric, Liviu Dragnea a vorbit in nume personal despre legea gratierii, nu a fost luata o decizie

Senatorul PSD Serban Nicolae, autorul amendamentelor prin care ar urma sa gratiate inclusiv persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a vorbit in nume personal, nu in calitate de lider al partidului cand a spus ca se opune propunerilor sale. Totodata, Nicolae a afirmat ca nu mai e ca pe vremuri, cu opinia unica ce emana de la partid si de la conducatorul iubit.

Serban Nicolae: Categoric, Liviu Dragnea a vorbit in nume personal despre legea gratierii, nu a fost luata o decizie la nivelul conducerii partidului

Senatorul PSD Serban Nicolae, autorul amendamentelor prin care ar urma sa fie gratiate inclusiv persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a vorbit in nume personal, nu in calitate de lider al partidului cand a spus ca se opune propunerilor sale. Totodata, Nicolae a afirmat ca nu mai e ca pe vremuri, cu opinia unica ce emana de la partid si de la conducatorul iubit.

Comisia Juridica a amanat discutarea amendamentelor propuse de Serban Nicolae. Cum justifica senatorul PSD intentia lui de a gratia pedepsele pentru coruptie

Comisia Juridica a Senatului, intrunita marti, a amanat discutarea amendamentelor controversate propuse de senatorul PSD Serban Nicolae.

Radu Banciu, despre incercarea lui Serban Nicolae (PSD) de a scapa de puscarie condamnatii pentru coruptie: E o sfidare la adresa natiunii romane cum nu am mai pomenit! Incredibil! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati inclusiv cei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )