Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ionut Dumitru: Revolutia fiscala, o nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi

Hotnews Hotnews,
 Ionut Dumitru: Revolutia fiscala, o nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi

Revolutia fiscala este o nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi si suntem cu totii bulversati, dar nimeni din Guvern nu poate sa explice de ce s-a facut acest lucru, a declarat, marti seara, in cadrul primei intalniri lunare din 2018 a membrilor Camerei de Comert Romano-Germane AHK Romania), Ionut Dumitru , economist-sef Raiffeisen Bank Romania, potrivit Agerpres. In toata aceasta nebunie cu Revolutia fiscala, pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi, niciun membru al Guvernului nu a venit sa spuna cu subiect si predicat: Noi am facut asta pentru ca. Suntem cu totii bulversati de lucrul acesta, dar nimeni nu poate sa explice de ce au facut-o, a mai spus Dumitru. continuă pe Hotnews

Ionut Dumitru: Revolutia fiscala, o nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi

Revolutia fiscala este o nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi si suntem cu totii b.

Ionut Dumitru: Niciun membru al Guvernului nu a venit sa spuna cu subiect si predicat: Noi am facut asta pentru ca...

Revolutia fiscala este o nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi, dar care a bulversat pe toata lumea. Mai mult, nimeni din Guvern nu poate sa explice care a fost motivatia masurilor adoptate, sustine economistul-sef al Raiffeisen Bank,.

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti desfiinteaza revolutia fiscala. O nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti din peisajul bancar romanesc a lansat un atac extrem de dur la adresa politicilor fiscale ale guvernarii PSD-ALDE, vehement contestate atat de sindicate, cat si de.

Revolutia fiscala a iNGROPAT sute de firme. Specialistii vin cu vesti chiar mai proaste

La 1 ianuarie 2018, numarul firmelor care au intrat in insolventa a crescut cu 47%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Asta inseamna aproximativ 700 de societati, cele mai multe din Bucuresti,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )