Libnet.ro
UNICEF

06:15

Banca Centrala Europeana ia masuri pentru stimularea cresterii economice

Adevărul Adevărul,
Banca Centrala Europeana ia masuri pentru stimularea cresterii economice

Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat joi cel mai mare pachet de stimulente economice din ultimii trei ani, care include reduceri de dobanzi. Presedintele institutiei, Mario Draghi, a avertizat guvernele ca trebuie sa actioneze rapid pentru a stimula cresterea economica, scrie Financial Times. continuă pe Adevărul

Banca Centrala Europeana a inrautatit estimarile privind evolutia inflatiei

Banca Centrala Europeana BCE) a inrautatit estimarile privind evolutia inflatiei si a economiei euro in perioada 2019-2020, furnizand o justificare esentiala pentru noile masuri de stimulare anuntate la sedinta de politica monetara de joi, transmit.

Noile masuri luate de Banca Centrala Europeana l-au iritat pe Trump, iar Draghi arata cu degetul catre politicile fiscale

In plin razboi comercial si valutar, decizia de joi a Bancii Centrale Europene, ultima dinaintea predarii mandatului de Draghi catre viitoarea sefa Christine Lagarde, a produs iritare peste ocean. Draghi a avertizat guvernele din zona euro ca banca centrala nu poate remedia singur problemele Eurozonei si a adaugat: Acum este momentul ca politica fiscala sa-si faca treaba!. Trump a reactionat imediat: incearca si reusesc sa deprecieze euro fata de dolarul FOARTE puternic, afectand exporturile americane. Iar FED sta, sta, sta. Ei dau bani ca sa imprumute iar noi platim dobanzi! a scris Trump pe Twitter. bani, in timp ce noi platim dobanzi!.

Bancile chineze, indemnate sa reduca imprumuturile pentru sectorul imobiliar

Autoritatile de reglementare din China indeamna bancille din tara sa limiteze imprumuturile pentru dezvoltatorii de proprietati imobiliare si cumparatorii de locuinte chiar in conditiile in care factorii de decizie iau masuri pentru stimularea cresterii economice, anunta Caixin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )