Libnet.ro
UNICEF

11:45

Chinezii vor sa cumpere Bursa de la Londra. Care este miza

Adevărul Adevărul,
Chinezii vor sa cumpere Bursa de la Londra. Care este miza

Bursa din Hong Kong a trimis conducerii London Stock Exchange LSE) o oferta de preluare neasteptata, in valoare de 39 de miliarde de dolari, punand insa anumite conditii bursei din Londra. continuă pe Adevărul

Cine a fost coana Mita Biciclista si unde a stat in Bucuresti. Care este povestea ei

Despre coana Mita Biciclista s-au povestit multe lucruri de-a lungul timpului, insa putini sunt cei care ii stiu povestea adevarata. Maria Mihaescu a fost faimoasa in perioada interbelica din Romania datorita frumusetii sale, a nonconformismului, a imaginii care a rezultat din aventurile sale si a plimbarilor cu bicicleta pe strazile din Bucuresti. Coana Mita Biciclista .

A nascut deja 10 copii, dar al unsprezecelea a facut-o fericita: care este explicatia

Dupa al unsprezecelea copil, o mama este convinsa ca familia ei este acum completa si se poate linisti. Multora li s-ar putea parea ciudat numarul, dar intregul ei efort a avut un scop. Unii ar crede ca a facut 11 copii cu scopul de a insela statul si de a obtine ajutoare, dar nu a .

Ministerul de Externe spune ca a primit asigurari ca drepturile romanilor aflati in Marea Britanie vor fi respectate inclusiv in cazul unui Brexit fara acord Care este procedura pentru romanii aflati in Regatul Unit

Drepturile cetatenilor romani aflati in Marea Britanie vor fi respectate inclusiv in cazul materializarii scenariului unui Brexit fara acord, spune Ministerul Afacerilor Externe MAE), precizand ca ministrul pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a primit asigurari in acest sens de la ministrul de stat britanic pentru Europa si pentru Americi, Christopher Pincher. Conform datelor statistice oficiale, in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord locuiesc aproximativ 411. 000 de romani.

HOROSCOP. Care este animalul tau spiritual in functie de zodie

HOROSCOP Berbec Animalul spiritual al Berbecului este ghepardul. Precum un ghepard, o persoana aflata sub semnul zodiacal al Berbecului este plina de energie si vrea sa fie libera. Mai mult, concentrarea de care.

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )