Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pilotii British Airways au intrat la miezul noptii intr-o greva de doua zile

Adevărul Adevărul,
Pilotii British Airways au intrat la miezul noptii intr-o greva de doua zile

Pilotii British Airways BA) au intrat la miezul noptii intr-o greva de doua zile din cauza unui conflict de munca legat de salarizare si conditiile de lucru, transmite BBC. continuă pe Adevărul

Pilotii British Airways au intrat la miezul noptii in greva

Pilotii companiei aeriene British Airways au inceput luni o greva de 48 de ore, aproape toate zborur.

Pilotii British Airways au inceput astazi o greva de doua zile

Pilotii British Airways BA) au inceput luni o greva de doua zile, ceea ce a dus la anularea majoritatii zborurilor companiei aeriene britanice si a afectat semnificativ planurile a mii de calatori, intr-o actiune industriala fara precedent din cauza disputelor salariale, transmite Reuters.

Pilotii British Airways intra in greva de la miezul noptii

Pilotii British Airways vor incepe o greva de doua zile la miezul noptii, nemultumiti de salarii si .

ATENTIONARE MAE: British Airways anuleaza aproape toate zborurile! Greva va afecta si zborurile Londra - Bucuresti (cu retur)

Compania aeriana British Airways a anuntat ca pilotii sai au inceput o greva de doua zile, motiv pentru care a fost nevoita sa-si anuleze aproape toate zborurile. in acest context, Ministerul Afacerilor.

Pilotii British Airways intra in greva de la miezul noptii! Zeci de zboruri vor fi anulate

Pilotii British Airways vor incepe o greva de doua zile la miezul noptii, in conflictullor pentru salarii si conditii mai bune de munca. Pasagerii au fost sfatuiti sa nu mearga la aeroporturi, iar.

Avertizare MAE: Greva pilotilor British Airways afecteaza si zborurile Londra-Bucuresti

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis ca greva de 48 de ore declansata de pilotii British Airways are drept consecinta anularea majoritatii zborurilor acestei companii programate luni si marti. Greva va afecta si zborurile Londra - Bucuresti cu retur).

Greva fara precedent la British Airways

Pilotii British Airways au inceput o greva de doua zile, ceea ce a dus la anularea majoritatii zbor.

British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Compania aeriana britanica British Airways este posibil sa se confrunte, in aceasta saptamana, cu o greva a pilotilor, situatie care ar putea duce la paralizarea activitatii operatorului, transmite AFP, conform Agerpres.

British Airways anuleaza aproape toate zborurile din cauza unei greve de doua zile. Recomandarile companiei

Compania aeriana British Airways a anuntat ca pilotii sai au inceput o greva de doua zile, motiv pentru care a fost nevoita sa-si anuleze aproape toate zborurile. intr-un comunicat de presa, de luni,.

Aproape 1.600 de zboruri si 290.000 de pasageri ar putea fi afectati de cea mai mare greva din istoria British Airways. Septembrie, o luna incerta pentru cursele din Europa

Sute de curse British Airways sunt in pericol sa fie anulate, luni si marti, in cazul in care pilotii si conducerea nu ajung la un acord in ceea ce priveste salariile, potrivit digi24. ro. Daca devine.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )