Libnet.ro
UNICEF

07:30

Proiectul caii ferate Bucuresti Nord Aeroportul Otopeni intra in linie dreapta. Cand va fi gata

Adevărul Adevărul,
Proiectul caii ferate Bucuresti Nord Aeroportul Otopeni intra in linie dreapta. Cand va fi gata

Contractul privind proiectarea si executia la obiectivul de investitii Modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord Aeroport International Henri Coanda Bucuresti, Faza I: Racord C. la Terminalul T1, Aeroport International Henri Coanda Bucuresti se va semna marti, la Ministerul Transporturilor, in prezenta ministrului Razvan Cuc si a consilierului premierului, Gica Popescu. continuă pe Adevărul

CALEA FERATA BUCURESTI-NORD- AEROPORTUL OTOPENI: Razvan Cuc semneaza contractul pentru modernizarea CFR

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat astazi, in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, si a consilierului Primului - Ministru, Gheorghe Popescu, anunta un comunicat de presa.

Razvan Cuc semneaza marti contractul pentru modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord-Aeroportul Otopeni

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat marti in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan.

FOTO Trenul Gara de Nord - Aeroportul Otopeni: CFR a semnat contractul de 400 de milioane de lei. Termen: mai 2020. Va fi construit un viaduct peste DN1

CFR a semnat, marti, contractul pentru proiectarea si executia a 3 km de cale ferata si statia de la terminalul sosiri de la Aeroportul Henri Coanda. Lucrarea va contine si un viaduct lung de mai bine de 1,5 kilometri care vasupratraversa DN1 in zona aeroportului. Lucrarile ar trebui sa inceapa vara aceasta si sa fie gata in mai 2020, inainte de meciurile organizate de Bucuresti la campionatul european de fotbal.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )