Libnet.ro
UNICEF

01:05

Expert FBI in razboi cibernetic, la iCEE.fest 2019: Care sunt amenintarile aduse de dispozitivele smart, dar si cum ne putem apara de hackeri (VIDEO)

B1 B1,
Expert FBI in razboi cibernetic, la iCEE.fest 2019: Care sunt amenintarile aduse de dispozitivele smart, dar si cum ne putem apara de hackeri (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Dean Kinsman, atasat al ambasadei Statelor Unite in Romania, insarcinat de FBI pentru studiul si prevenirea cyber atacurilor, a luat parte la iCEE. fest 2019: Upgrade 100. Expertul le-a vorbit. continuă pe B1

Care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult dupa ce le cumperi noi. Surpriza care vine din partea Dacia

E bine sa stii care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult dupa ce le cumperi, fie noi, fie second-hand. Chiar daca acum iti place automobilul pe care ti l-ai luat, la un moment dat.

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul CSM in cazul sau. Care sunt consecintele acestei rezolutii

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul sectiei de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) cu privire la rapoartele intocmite de inspectorii judicari in cazul sau. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) este acuzata de comportament abuziv fata de subalternii sai si ca a inserat probe dintr-un dosar intr-un comunicat de presa.

Elena Udrea si Ioana Basescu, veste extraordinara in dosarul in care sunt cercetate. Ce a decis judecatorul

Elena Udrea si Ioana Basescu au primit o veste extraordinara in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. Judecatorul care s-a ocupat pana acum de caz a decis sa se pensioneze, iar completul de judecata a anuntat ca procesul va fi amanat. Cauza va fi reluata abia pe 12 septembrie. Procesul care le vizeaza pe Elena .

Cine cu cine NU se suporta in functie de zodie! Care sunt INAMICII zodiei tale?

Stii ca nu esti obligat sa placi pe toata lumea, dupa cum stii ca nu trebuie sa te placa toata lumea. Astrologii au alcatuit o lista cu dusmanii zodiacului, perechile de zodii care nu se suporta intre ele, precum si.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cuvintele care au doua variante de accenturare

Ana Iorga a prezentat la rubrica Pe cuvant o serie de cuvinte care ne pun mari probleme de accentuare. Trebuie sa stiti ca unele cuvinte au o singura varianta de accentuare corecta acceptata de norma.

Business report: Calatorii gratis cu avionul pentru o anumita categorie de persoane; Razboi total intre UE si tara in care traiesc cei mai multi romani; Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 34%, 1,3 miliarde de euro, in primele patru luni, pana l

Haosul creat de revolutia fiscala lasa unele persoane cu venituri din drepturi de autor cu datorii de circa 2. 000 de lei la Fisc, in 2018. Mai multe persoane care in 2018 au incasat. Magazinele mari cheltuiesc lunar peste 100. 000 de euro in campanii de marketing online. Magazinele mari aloca bugete lunare nelimitate in.

Care sunt cele mai valoroase marci romanesti

Valoarea insumata a primelor 50 de branduri romanesti a crescut cu 17 la suta fata de anul trecut, a.

invatamantul romanesc de stat este gratuit doar in teorie. Care sunt costurile ascunse ale educatiei gratuite

Invatamantul romanesc de stat este gratuit doar in teorie. Cu toate ca invatamantul preuniversitar este gratuit, in realitate parintii scot din buzunare sume consistente in cei 13 ani de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )