Libnet.ro
UNICEF

14:00

SONDAJ Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global cred ca locurile lor de munca dispar in 10 ani

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global cred ca locurile lor de munca dispar in 10 ani

Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global se simt amenintati de automatizare si cred ca locurile lor de munca vor fi schimbate semnificativ sau vor disparea in urmatorii zece ani, potrivit sondajului PwC Upskilling Hopes and Fears. Totodata, angajatii considera ca actualii angajatori ar trebui sa-i ajute sa dobandeasca noi abilitati digitale. continuă pe Adevărul

Peste jumatate dintre angajati se simt amenintati de automatizare

Mai mult de jumatate dintre angajatii de la nivel global se simt amenintati de automatizare si cred ca locurile lor de munca vor fi schimbate semnificativ sau vor disparea in urmatorii zece ani, potrivit unui sondaj PwC. Totodata angajatii considera ca actualii angajatori ar trebui sa-i ajute sa dobandeasca noi abilitati digitale.

Alegeri in Rusia: Lovitura pentru Putin. Partidul sau a pierdut aproape jumatate din mandatele detinute in consiliul local din Moscova- UPDATE

Partidul lui Vladimir Putin a suferit o lovitura semnificativa in alegerile locale de duminica, pierzand aproape jumatate din locurile pe care le detinea in consiliul local din Moscova, pierdere care vine dupa o vara de proteste masive care au vizat administratia de la Kremlin, scrie politico. eu.

Sport Report: FC Liverpool este campioana Europei si la incasarile din televizare; retrogradatele din Premier League au castigat mai mult decat Bayern si Juventus

Noile date arata ca Liverpool a incasat mai multi bani de la televiziuni decat celelalte cluburi din Premier League. Iar trupa lui Jurgen Klopp a castigat mai mult si decat ceilalti mari rivali din Europa. Ispravile lor le-au adus un total de 152 de milioane de lire sterline din drepturile de televizare, Liverpool fiind unul din cele doua cluburi care au depasit bariera de 150 de milioane de lire in Europa, cealalta fiind Manchester City care le-a suflat titlul in Premier League la un punct diferenta) cu 151 de milioane.

Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt, pe langa colegi la masa juriului la Bravo, ai Stil, niste prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sanatate precara a lui Catalin Botezatu a alarmat-o pe vedeta si a facut-o sa-i transmita inca o data parerea pe care o are despre acesta, facandu-i si o .

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

O femeie a nascut gemene la varsta de 73 de ani si a devenit cea mai batrana mama din lume. VIDEO

O femeie de 73 de ani din sudul Indiei a nascut doua gemene perfect sanatoase. Femeia, al carei sot are 82 de ani, a marturisit ca ziua in care le-a adus pe lume pe fetite a fost cea mai frumoasa din viata ei. Ea a devenit cea mai batrana mama din lume, insa recordul nu .

SONDAJ Mai bine de o treime dintre romani ar cumpara o masina electrica

Interesul fata de masinile electrice se situeaza la cotele cele mai inalte in Romania si Italia, unde 36% dintre respondentii chestionati in cadrul unui studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID s-au pronuntat in favoarea autovehiculelor cu propulsie electrica.

Cea mai scumpa bere din istorie a costat 68.000 de dolari; clientul nu-si pusese ochelarii cand a primit nota de plata

Un australian in vizita in Anglia spune ca a aparut o gaura imensa in finantele sale dupa ce a fost taxat din greseala cu 68. 478 de dolari pentru o singura bere in timpul unei iesiri la un bar din Manchester. intr-o seara de duminica, Pater Lalor a comandat o Deuchars IPA la barul hotelului Malmaison, care ar fi trebuit sa-l coste in jur de 6,75 dolari, dar lucrurile au luat-o razna in cel mai rau mod.

OFICIALII FPPG: Sistarea livrarii gazelor rusesti prin Ucraina ar afecta mai multe state din regiune

Autoritatile din Romania sunt constiente de acest risc, insa el nu pune in pericol consumatorii casnici, ci pe cei industriali Sistarea livrarilor de gaze din Rusia prin Ucraina ar afecta nu doar tara noastra, ci si alte state din regiune, precum Ungaria, Slovacia, Bulgaria si Serbia, sustin reprezentantii Federatiei Patronale de Petrol si Gaze din Romania FPPG).

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )