Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN MARTIE Ministerul Finantelor a imprumutat de pe piata interna 3 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN MARTIE Ministerul Finantelor a imprumutat de pe piata interna 3 miliarde lei

MF are in plan emiterea de euroobligatiuni in valoare de aproximativ 11 miliarde euro in perioada aprilie 2021 - aprilie 2022 Ministerul de Finante a imprumutat in luna martie 3 miliarde de lei si 230 de milioane de euro de pe piata interna, sub volumul programat pentru a treia luna din an. in lei, statul s-a imprumutat cu 23% mai putin fata de volumul programat pe fondul turbulentelor din pietele financiare internationale care au dus in general la cresterea costurilor de finantare. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul de Finante a imprumutat 300 milioane de lei de pe piata interna

Ministerul Finantelor a imprumutat ieri, de pe piata interna, 300 milioane de lei printr-o emisiune de titluri de stat pe 13 ani, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a atras 500 de milioane de lei de la banci astazi

Ministerul Finantelor MF) a imprumutat, joi, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 44 luni, la un randament mediu de 2,40% pe an, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

Ministerul Finantelor a publicat o circulara privind conditiile de aplicare a scutirii de TVA

Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul propriu o circulara privind conditiile de aplicare a scutirii de taxa pe valoarea adaugata, pentru anumite operatiuni pentru a clarifica modul de aplicare a legislatiei fiscale, potrivit unui comunicat de presa al ministerului.

CMS a asistat Hidroelectrica cu privire la contractarea unei finantari in valoare de 1,25 miliarde lei

Firma de avocatura CMS a asistat compania de stat Hidroelectrica, cu privire la contractarea unei finantari in valoare de 1,25 miliarde lei de la BRD pentru achizitia de participatii si realizarea de investitii directe in proiecte eoliene sau solare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )