Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rata de dobanda pe 10 ani a Romaniei urca aproape de 3,2%, in tandem cu evolutiile internationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata de dobanda pe 10 ani a Romaniei urca aproape de 3,2%, in tandem cu evolutiile internationale

BTAM: Evolutia mai buna a economiei si cresterea inflatiei face mai putin probabila reducerea in continuare a dobanzii de referinta de catre BNR * BNR a organizat saptamana trecuta prima operatiune depo din martie 2020 si a atras 4,5 miliarde de lei lichiditate excedentara Curba randamentelor din Romania s-a deplasat in sus saptamana trecuta, in medie cu 21 puncte baza, pe fondul recalibrarii asteptarilor privind evolutia PIB-ului nominal pe termen mediu pe plan international si pe fondul stirilor pozitive din economia interna, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Acesta evidentiaza majorarea cu 15,2% a ratei de dobanda la titlurile de stat la 10 ani la 3,18%, cel mai ridicat nivel de la jumatatea lunii decembrie. Evolutia, noteaza economistul, este in convergenta cu dinamica din Statele Unite si Germania. in 11 februarie, rata de dobanda pe scadenta 10 ani a Romaniei a atins un bottom de 2,66% pe an. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura dura pentru George Buhnici. A fost parasit, dupa 10 ani de fidelitate

Lovitura dura pentru George Buhnici. A fost parasit, dupa 10 ani de fidelitate. Desi nimeni nu se astepta la asta, partenerul sau a decis sa se intoarca la PRO TV. Despre cine este vorba. George Buhnici afost parasit, dupa 10 ani de fidelitate Dupa 10 ani in care au format una dintre cele mai sudate .

Olivia Wilde si Harry Styles, un duo modern. Actrita si-a gasit un iubit cu 10 ani mai tanar, de-o sexualitate ambigua

Dupa ce-a fost sotia unui print italian si logodnica lui Jason Sudeikis timp de 7 ani, actrita si-a gasit un iubit cu 10 ani mai tanar, de-o sexualitate ambigua. Iata ce poveste de dragoste traieste acum Olivia Wilde.

Boala nestiuta pe care o are Bianca Dragusanu. Sufera de 10 ani din cauza asta

De ce boala sufera celebra Bianca Dragusanu? Fosta prezentatoare de televiziune se confrunta cu aceasta problema de 10 ani. Creatoarea de moda vine cu mai multe detalii despre cauza care i-a adus aceasta suferinta. De ce boala sufera Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu se numara printre cele mai frumoase, dorite si mediatizate femei din Romania, iar .

Fetita de 10 ani imbatranita cu doi ani din cauza hormonilor introdusi in carne

O fetita de 10 ani a fost imbatranita cu doi ani de hormonii pentru crestere introduside producatori in carne pentru a forta puii sa creasca in greutate mai rapid. Se stie ca puiul de carne creste de doua ori mai rapid daca i se administreaza hormoni. Iar Uniunea Europeana nu face nimic pentru a stopa fenomenul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )