Libnet.ro
UNICEF

17:15

Banca Mondiala: Criza Covid-19 ar putea arunca in saracie extrema 100 de milioane de oameni

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala: Criza Covid-19 ar putea arunca in saracie extrema 100 de milioane de oameni

Criza sanitara provocata de Covid-19 ar putea arunca in saracie extrema pana la 100 de milioane de persoane, un numar mai mare decat se estima anterior, a avertizat joi presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, intr-un interviu acordat AFP si citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

Pandemia de COVID-19 ar putea arunca in saracie extrema 100 de milioane de oameni Avertismentul Bancii Mondiale

Criza sanitara provocata de COVID-19 ar putea arunca in saracie extrema pana la 100 de milioane de oameni, mult mai mult decat se estima anterior, avertizeaza presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, intr-un interviu acordat AFP.

Covid-19 ar putea aduce 100 de milioane de oameni intr-o saracie extrema (Banca Mondiala)

Criza Covid-19 ar putea aduce 100 de milioane de oameni in saracie extrema in intreaga lume, chiar mai mult decat se estimase anterior, a avertizat joi presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, intr-un interviu acordat AFP.

BANCA MONDIALA: Pandemia de Covid-19 ar putea arunca 100 de milioane de persoane in saracie extrema

Criza sanitara provocata de Covid-19 ar putea arunca in saracie extrema pana la 100 de milioane de persoane, un numar mai mare decat se estima anterior, a avertizat joi presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, intr-un interviu acordat AFP.

Banca Mondiala: Recesiunea va fi cea mai grava de la al Doilea Razboi Mondial. Cum se va adapta forta de munca noilor provocari

Directorii generali sunt sceptici privind evolutia economiei globale, cu atat mai mult cu cat Banca Mondiala a prognozat ca recesiunea care se va instala va fi cea mai grava de la cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Banca Mondiala va ajuta tarile sarace. Peste 100 de milioane de oameni au fost afectati financiar!

Presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, a anuntat ca 100 de tari vor fi ajutate cu 160 de miliarde de dolari pana in iunie 2021. Este vorba de tari sarace, afectate de criza COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )