Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu, despre notificarea CE privind deteriorarea finantelor publice: Vom aduce mai multe venituri la buget

Adevărul Adevărul,
Citu, despre notificarea CE privind deteriorarea finantelor publice: Vom aduce mai multe venituri la buget

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat intr-un interviu acordat Adevarul Live ca un eventual avertisment din partea Comisiei Europene pe tema deteriorarii masive a finantelor publice a Romaniei ar putea veni abia in primavara anului viitor. continuă pe Adevărul

2021 va fi un an dur. Ce spun economistii despre cresterea taxelor si cum ne poate sanctiona CE pentru deteriorarea finantelor publice

Comisia Europeana atrage atentia ca Romania aluneca pe o panta periculoasa din cauza deteriorarii masive a finantelor publice, generata in special de cheltuielile excesive cu cresterea salariilor si a pensiilor, care adancesc deficitul excesiv deja inregistrat la finalul anului trecut.

Romania, avertizata de Comisia Europeana cu privire la deteriorarea masiva a finantelor publice in 2020

Romania a fost avertizata miercuri de Comisia Europeana cu privire la deteriorarea masiva a finantelor publice in 2020, se arata in pachetul de toamna pentru politica de toamna.

Citu, despre rectificarea bugetara: Propunem un deficit de 9,1% din PIB VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri ca se estimeaza o scadere economica de 4,2%, Ministerul Finantelor propunand un deficit bugetar de 9,1% din PIB, pe aceste date bazandu-se cea de-a treia rectificare bugetara din acest an.

Florin Citu, despre atacurile PSD: Vine azi sa dea lectii de economie cineva cunoscut ca nu are cont la banca

Ministrul de Finante Florin Citu a raspuns joi, la Adevarul Live, la atacurile PSD, amintind ca social-democratii au modificat Codul Fiscal de 500 de ori in doi ani. Totodata, acesta subliniaza ca vicepresedintele PSD Mihai Tudose, ramas cunoscut prin faptul ca nu are cont la banca, vine sa dea lectii de economie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )