Libnet.ro
UNICEF

22:32

Citu: Am luat in calcul cele mai negre scenarii pentru anul viitor. Nu vom mai inchide economia, iar preturile nu vor creste

Adevărul Adevărul,
Citu: Am luat in calcul cele mai negre scenarii pentru anul viitor. Nu vom mai inchide economia, iar preturile nu vor creste

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi, intr-un interviu radiofonic, ca Guvernul a luat in calcul cele mai sumbre scenarii pentru anului viitor, care nu va determina insa autoritatile sa inchida din nou economia. continuă pe Adevărul

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

Tu cum procedezi atunci cand vrei sa investesti in cele mai bune produse pentru casa si gradina?

Cand vine vorba de casa sau gradina, este normal sa-ti doresti tot ce-i mai bun. insa gasirea celor .

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai bune oferte pentru PlayStation

PlayStation 5 va fi lansat pe data de 12 noiembrie in SUA, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelanda, Japonia si Coreea de Sud. in Romania, care face parte din al doilea val, va putea fi achizitionat din 19.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesori. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesorii. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zicunoscutadrept Vinerea.

Scolarizare gratuita pentru unele dintre cele mai bine platite joburi pentru persoanele cu dizabilitati la BusinessAcademy si LINK Academy

Compania LINK group, din care fac parte BusinessAcademy si LINK Academy, ca o companiei responsabila social, si anul acesta a decis sa ajute financiar persoanele cu dizabilitati. Sprijinul va veni sub forma unei scolarizari gratuite pentru unele dintre cele mai cautate joburi din zilele noastre, si de candidati depinde daca vor sa dobandeasca cunostinte si abilitati din domeniul afacerilor moderne sau daca doresc sa intre in lumea expertilor IT.

Cele mai bune zodii la pat. Ce femei iti vor oferi nopti de neuitat

Astrele prezic zilnic viitorul celor 12 nativi ale horoscopului, iar pe langa asta observa caracteristicile fiecarui nativ. Care sunt femeile zodiacului care iti pot oferi nopti de neuitat? Faci parte din ele? Zodiac: cele mai bune femei la pat Pe langa anumite situatii deosebite pe care astrologii le prevad cand vine vorba despre cele 12 .

Cele mai bune filme cu Julia Roberts. Frumusica implineste 53 de ani

Pe numele sau adevarat Julia Fiona Roberts, s-a nascut inAtlanta,Georgia,pe data de 28 octombrie1967. Este o actrita americana de film. Astazi este ziua ei, frumoasa actrita implineste frumoasa varsta de 53 de ani. Iata care sunt cele mai bune filme cu Julia Roberts. Cele mai bune filme cu Jiulia Roberts aniversarea celor 53 de ani .

TATARU, DESPRE ALEGERI: Momentul votului, efectiv al votului, este unul dintre cele mai securizate

Nelu Tataru afirma ca isi doreste sa continue activitatea ca ministru al Sanatatii si dupa alegerile din 6 decembrie pentru a continua reforma in sistemul medical. in legatura cu alegerile, ministrul Sanatatii considera ca acestea pot avea loc, intrucat momentul efectiv al votului este unul dintre cele mai securizate, insa trebuie gestionata cu atentie perioada de dinainte si dupa vot, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )