Libnet.ro
UNICEF

17:45

Credit Suisse: Fuziunile in domeniul bancar din Europa nu sunt o solutie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Credit Suisse: Fuziunile in domeniul bancar din Europa nu sunt o solutie

Fuziunile nu sunt cel mai bun mod de a ajuta bancile europene, afectate de ratele negative ale dobanzilor, a afirmat directorul general al Credit Suisse, Tidjane Thiam, intr-un interviu acordat publicatiei elvetiene Blick am Sonntag, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

TIDJANE THIAM: Fuziunile in domeniul bancar nu sunt o solutie

Fuziunile nu sunt cel mai bun mod de a ajuta bancile europene, afectate de ratele negative ale dobanzilor, a afirmat directorul general al Credit Suisse, Tidjane Thiam, intr-un interviu acordat publicatiei elvetiene Blick am Sonntag, transmite Reuters.

Studiu TomTom: Bucurestiul a fost in 2018 al treilea cel mai aglomerat oras din Europa

Bucurestiul se afla pe locul 11 in lume, in topul celor mai aglomerate orase in 2018, cu un indice de congestie timp petrecut in plus in trafic) de 48%, potrivit unui studiu realizat de TomTom. Indicele de congestie a scazut cu un procent fata de 2017. in Europa, Bucurestiul ocupa a treia pozitie, dupa Moscova si Istanbul, doua mega orase. Studiul cuprinde 403 orase din 56 de tari din intreaga lume.

[P] Castiga o Bursa partiala E/MBA la cea mai de succes Scoala de Afaceri din Europa de Sud Est

COTRUGLI Business School, in parteneriat cu USAMV Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti), are placerea de a acorda, pentru al unsprezecelea an consecutiv, bursele partiale MBA si Executive MBA. Astfel, COTRUGLI isi doreste sa sprijine managerii tineri si ambitiosi ce pun pret pe investitia in noi cunostinte si realizeaza necesitatea networking-ului in dezvoltarea carierei profesionale.

RALUCA TURCAN: Banii lipsa din buget sunt de 12 miliarde de lei

Deputatul PNL Raluca Turcan a firma ca deficitul bugetar ar fi crescut la peste 1,2% din PIB, fiind o lipsa din buget de 12 miliarde de lei. Aceasta sustine ca este revoltator ca Ministerul Finantelor nu a publicat executia bugetara, desi trebuia sa o faca din 25 mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )