Libnet.ro
UNICEF

01:05

JULIAN EMANUEL, STRATEG-SEF BTIG: Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JULIAN EMANUEL, STRATEG-SEF BTIG: Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze

Bancile centrale vor actiona pentru a ridica randamentele obligatiunilor suverane, indica Emanuel Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze, spune Julian Emanuel, strateg-sef la firma de brokeraj BTIG, care adauga insa intr-un interviu la CNBC ca efectele vor fi pozitive, el facand referile la bula din piata obligatiunilor, unde valoarea titlurilor care ofera randamente negative se ridica la peste 17 trilioane de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

FOTO Halep, cea mai grea infrangere a carierei: Imaginea care spune multe despre cea care a invins-o la US Open

Simona Halep ramane cea mai constanta jucatoare din circuitul WTA, insa poate ca tocmai de aceea esecul pe care l-a suferit in fata lui Taylor Townsend 116 WTA) deranjeaza si mai mult.

Cine locuieste acum in vila Stelei Popescu de la malul marii. Casa din statiunea 2 Mai, cea mai mare avere a actritei

Toti fanii regretatei actrite se intreaba de o buna perioada cine a pus mana pe averea sa stransa de-a lungul carierei sale ample de actrita. Stela Popescu se pare ca a oferit toate lucrurile pentru care a muncit o viata intreaga unei singure persoane. Era bine cunoscut faptul ca cea mai mare bucurie o avea .

De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in dragoste. Cea mai mare dezamagire a artistei: M-a mintit ca ma iubeste!

Corina Chiriac a vorbit despre cea mai mare dezamagire din viata ei, oferind detalii despre momentele care i-au schimbat viata si despre persoanele care au avut un mare impact in cariera ei de-a lungul timpului. Artista a povestit cum s-a indepartat de oamenii care au dezamagit-o. De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in .

Fifor: Traim forma cea mai agresiva a asaltului celor care nu ne vor sub nicio forma la conducere

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune ca in aceste zile are loc forma cea mai agresiva a asa.

Dan Petrescu: Cred ca este cea mai rea tragere la sorti. Aveam ambitii mari inainte, dar acum, mai putine

CFR Cluj a avut parte de o tragere la sorti dificila in grupele Europa League, campioana Romaniei aflandu-se in aceeasi grupa cu Lazio Roma, Celtic Glasgow si Rennes. Dan Petrescu nu a fost prea incantat atunci cand a auzit numele adversarelor, antrenorul fiind de parere ca a fost cea mai rea tragere la sorti.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata spatiilor industriale traverseaza cea mai buna perioada din istorie

Piata spatiilor industriale si logistice din tara noastra traverseaza cea mai buna perioada din istorie, atat din prisma cererii, cat si a ofertei, subliniaza Cushman and Wakefield Echinox, apreciind ca, in ultimii cinci ani, am asistat la o dublare a stocului total de astfel de spatii.

DIICOT: Activitatile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

DIICOT anunta ca, joi, activitatile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. au fost in cea mai mare parte finalizate, cu referire directa la cercetarea criminalistica. Reprezentantii DIICOT spun ca in continuare se vor desfasura alte activitati, in functie de analiza probelor adunate pana acum.

China pregateste cea mai mare parada militara din istoria sa

China va organiza pe 1 octombrie cea mai mare parada militara in istoria sa, evenimentul fiind pregatit pentru a marca 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare.

Google pregateste poate cea mai utila schimbare din Maps

Google a dotat Maps cu o multime de functionalitati care sa-ti faca deplasarea mai usoara. Acum pregateste poate cea mai importanta integrare: toate tipurile de transport intr-o singura.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )