Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noi reguli in 2021 pentru romanii care muncesc in Marea Britanie. Cine trebuie sa ceara viza

Adevărul Adevărul,
Noi reguli in 2021 pentru romanii care muncesc in Marea Britanie. Cine trebuie sa ceara viza

Circa 150. 000 de romani muncesc in Londra si aproximativ 550. 000 in toata Marea Britanie, potrivit datelor oficiale prezentate de ministrul britanic pentru Imigrari, intr-un interviu acordat Pro TV. continuă pe Adevărul

Romanii care au bagat spaima in englezi. Suma astronomica pe care au furat-o de la o vedeta uriasa

Patru cetateni romani din Marea Britanie au fost pusi sub acuzare dupa ce au jefuit-o in decembrie 2019 pe Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fostul sef al Formula 1. Cei patru care au speriat Anglia. Suma colosala pe care romanii au furat-o de la vedeta Tamara Ecclestone Maria Mester 47 de ani) si fiul .

Avertisment pentru toti romanii care stau la bloc. Asa ceva e ilegal si se lasa cu amenzi grele. Mare atentie la avizier

Romanii care stau la bloc trebuie sa stie ca sunt numeroase obligatii si drepturi la care sa fie atenti. Daca se ajunge la probleme grave, toti au de platit. in primavara iti.

Alexandru Rafila rupe tacerea. La ce efecte secundare trebuie sa se astepte romanii care vor face vaccinul anti-COVID-19

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit marti seara despre efectele secundare ale vaccinului anti-covid-19 asupra persoanelor care il vor face. Trebuie mentionat faptul ca cei care vor avea prioritate pentru administrarea vaccinului sunt cetatenii din categoriile de risc si cadrele medicale. Cine va verifica efectele vaccinului administrat populatiei Medicul Rafila a vorbit .

Bani multi pentru aceste pensii. Romanii care se bucura acum

Din cand in cand mai vin si vesti bune dinspre zona economica, iar cea legata de acest tip de pensii pica numai bine in aceste vremuri. Romanii care cotizeaza la Pilonul II de pensii au de.

Bani multi pentru aceste pensii. Romanii care se bucura acum de ei

Activele in fondurile de pensii private Pilonul 2, la care contribuie aproape 7,6 milioane de romani, au depasit la sfarsitul lunii octombrie 70 de miliarde de lei. Acesta este un record, in crestere cu 8,3 miliarde de lei de la inceputul anului potrivit datelor afisate de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Bani multi pentru aceste pensii.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. De altfel, numarul doi WTA le transmite un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus. Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus E prima zi in care ma antrenez 100%. Am .

Cinci locuri de vis din Romania, pline de mistere. Atractii turistice pentru romanii care isi cauta linistea

Manastirea Prislop si Retezatul se numara printre locurile faimoase vizitate de romanii aflati in cautarea relaxarii. Aici se afla prima rezervatie naturala montana din Romania.

Idei de afaceri mici pentru femei 7 businessuri ideale pentru mamicile care nu vor sa-si reia jobul

Datorita tehnologiei, sunt o multime de afaceri, pentru femei, ce pot fi incercate de acasa. Toate acestea cu o investitie mica. O astfel de idee, bine pusa la punct, te poate ajuta sa capeti controlul asupra situatiei tale financiare. Ideile de afaceri pe timp de criza reprezinta oportunitati excelente. Daca vrei sa renunti la locul .

Ministrul Finantelor, Florin Citu, solicita Procurorului General sa ancheteze conducerea PSD pentru declaratii care ar fi subminat autoritatea statului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a solicitat miercuri intr-o declaratie de presa procurorului general sa ancheteze penal conducerea PSD pentru declaratii false care ar fi subminat autoritatea statului si ar fi.

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )