Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Contractele din Romania, doar in lei. Dragnea: Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Contractele din Romania, doar in lei. Dragnea: Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat intr-un interviu acordat DC News ca in perioada urmatoare social democratii vor initia un proiect de lege care sa ajute la intarirea monedei nationale si ca toate contractele vor fi exprimate doar in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei. Nu mai vreau sa auzim, inclusiv la contracte, pretul in euro, contravaloarea in lei este atat. Ca sa intarim moneda nationala, asta vom face in perioada urmatoare, pentru ca toata treaba cu preturile in euro este o pacaleala, a declarat Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Toate contractele vor fi incheiate doar in lei. Dragnea: Nu vreau sa mai aud de euro

Desi Romania face de cativa ani demersuri pentru a putea adera la moneda europeana, infiintand chiar si o comisie in acest sens, liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu mai vrea sa auda de euro si ca toate contractele ar trebui incheiate in moneda nationala.

Liviu Dragnea: Contractele din Romania, doar in lei! Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca vrea intarirea monedei nationale, inclusiv exprimarea tuturor contarctelor in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei.

Decizie radicala pe piata energiei: Grupul CEZ vrea sa plece din Romania (surse)

Unul din cele mai mari grupuri energetice intentioneaza sa iasa de pe piata din Romania. Potrivit unor surse din industrie citate de profit. ro, grupul ceh CEZ vrea sa-si vanda intreg business-ul din tara.

Viorica Dancila: 20.000 de lei, bani gratis, pentru fiecare gospodarie din Romania. Dezicii de ULTIMA ORA la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca fiecare gospodarie din Romania va putea sa primeasca un ajutor nerambursabil in valoarea de 20. 000 de lei. Banii vorputeafi folositi, de exemplu,.

Avertizare CERT-RO: Utilizatorii Huawei din Romania, vizati de o falsa campanie promotionala

Utilizatorii de terminale Huawei din Romania sunt vizati in prezent de o falsa campanie promotionala, avertizeaza joi pe Facebook Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO). Utilizatorii sunt inselati ca ar fi fost selectati sa primeasca 'un iPhone Xs in valoare de la 5,399 lei' si li se cere sa-si dea date personale.

Musetescu (ASE): Dobanzile din Romania sunt mai mari decat in Germania pentru ca economia este mai saraca

Noi cand ne uitam la reglementare si incercam sa aducem dobanzile din Germania in Romania, este oarecum similar cu incercarea de a creste salariile din Romania la nivelul celor din Germania, a declarat Radu Musetescu, profesor ASE, intr-o conferinta organizata de FinMedia. Potrivit acestuia, este dezirabil, dar probabil ca efectele vor fi din ce in ce mai nefaste.

Familiile din Romania isi vor putea cumpara mai usor o casa. Limita maxima a creditului prin programul O familie, o casa va fi de 120.000 de euro. Dobanda de 5,5% pe an pe toata durata creditului

Guvernul Dancila sare in ajutorul familiilor tinere din Romania si lanseaza in dezbatere extinderea Programului Prima Casa, prin care acestea isi vor putea cumpara mai usor locuinte.

Care a fost primul referendum din Romania. De cate ori a fost consultata populatia

Primul referendum din Romania a avut loc acum mai bine de 150 de ani, iar pe atunci, problemele care trebuiau rezolvate prin consultarea populatiei erau mult mai complexe decat astazi. in toti acesti ani insa, puterea a cerut destul de rar parerea romanilor. Nu exista stat de drept daca puterea, indiferent de natura ei, nu [] .

Radu Mazare: Dupa ce am facut puscarie in Madagascar, unde 1.400 de oameni stateam in genunchi si cu mainile la ceafa, ma voi descurca onorabil si demn in puscariile din Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, extradat din Madagascar pentru a ispasi pedeapsa de 9 ani de inchisoare, sustine ca decizia de condamnare este absolut nedreapta si revoltatoare, dar ca se va descurca onorabil si demn in puscariile din Romania. El povesteste si despre conditiile din inchisoarea din Madagascar, dar si despre lucrurile bune pe care le-a facut, intre care reconstruirea statiunii Mamaia, pe care a scos-o din praf, ruine si anonimat. Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!, mai spune fostul primar al Constantei, intr-o scrisoare publica transmisa marti, la o zi de la aducereasa sub escorta in Romania.

inca o banca din Romania va disparea

Piata bancara din Romania pare sa fie intr-o continua restructurare in ultima perioada, avand in vedere fuziunile si achizitiile din domeniu. Ultima astfel de schimbare priveste Marfin Bank Romania, parte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )