Libnet.ro
UNICEF

17:15

Google lanseaza o platforma online dedicata firmelor mici si mijlocii. Ce avantaje are Google pentru IMM-uri

Adevărul Adevărul,
Google lanseaza o platforma online dedicata firmelor mici si mijlocii. Ce avantaje are Google pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri, platforma care sustine digitalizarea afacerilor romanesti indiferent de domeniu. continuă pe Adevărul

Google lanseaza platforma online Google pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Targ imobiliar pe timp de pandemie. Imobiliarium lanseaza platforma online pentru cei care cauta o locuinta

Organizatorii targului imobiliar Imobiliarium, ajuns la a opta editie, pun la dispozitie in perioada 21 aprilie 21 iulie Imobiliarium Online, o platforma pe care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozantilor din cadrul evenimentului dar si a altor dezvoltatori imobiliari.

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri. Noua platforma, ce are si suportul Consiliului National al IMM-urilor, isi doreste sa faciliteze si sa sustina digitalizarea afacerilor romanesti, indiferent de industrie. Principalul scop al proiectului este sa sustina companiile din offline, afectate de masurile de distantare sociala si izolare impuse de pandemia COVID-19, care vor sa invete cum sa activeze online.

Consultanta medicala pe platforma online Medici pentru Romania

Peste 500 de persoane au beneficiat de consultanta medicala gratuita pe platforma online Medici pent.

Peste 500 de persoane au beneficiat de consultanta medicala gratuita pe platforma online Medici pentru Romania

In doar trei saptamani de la lansare, programul Medici pentru Romania a oferit consultanta medicala online gratuita pentru mai bine de 500 de pacienti cronici care au avut nevoie de recomandari medicale de specialitate.

PSD a lansat o platforma online prin intermediul careia cetatenii pot semnala probleme si pot fi ajutati

PSD a lansat, miercuri, o platforma online, prin intermediul careia cetatenii pot semnala probleme intampinate din cauza epidemiei cu noul coronavirus, urmand ca parlamentarii, primarii, consilierii si voluntarii social-democrati sa vina cu solutii de rezolvare a acestora.

Citizen Next si Social Innovation Solutions lanseaza platforma beta pentru Harta Serviciilor Sociale

Platforma va afisa statistici in timp real cu date actualizate lunar) de capacitate si acoperire.

Platforma online unde IT-isti, oameni de stiinta sau medici pot colaboara la nivelul Europei Centrala si de Sud-Est pentru combaterea COVID-19

O retea europeana de inovatori in domeniul sanatatii a lansat o platforma de colaborare in care inovatori, oameni de stiinta, profesionisti din domeniul sanatatii si organizatii pot infiinta parteneriate transregionale pentru a gasi solutii pentru criza provocata de COVID-19. EIT Health cauta solicitari si oferte, printre altele, si din Europa Centrala, de Est si de Sud.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )